Tres victòries i un empat en una gira d’estrenes

Tres victòries i un empat en una gira d’estrenes

Dembélé ha estat el màxim anotador en terres nord-americanes, que han vist el debut blaugrana de jugadors com Lewandowski i Raphinha

Amb la gira nord-americana tancada, el FC Barcelona ja encara l'últim partit de preparació abans de l'inici de la Lliga. Els culers han disputat fins a quatre matxs als Estats Units en una gira en la qual els homes de Xavi Hernández han resultat invictes. L'equip ha guanyat tres dels quatre enfrontaments que ha disputat, i n'ha empatat un altre.

Dembélé s'abona al gol

En aquests quatre partits, l'equip ha deixat la porteria, que han defensat Ter Stegen i Iñaki Peña, imbatuda en tres. L'equip només ha encaixat els dos gols concedits a Dallas contra la Juventus de Torí. En l'aspecte ofensiu, l'equip ha marcat 11 gols en aquesta gira. Uns gols anotats per sis jugadors diferents: Aubameyang, Ansu Fati, Gavi, Memphis, Raphinha, que va estrenar el seu caseller anotador de culer contra l'Inter Miami, i Dembélé. L'extrem francès amb quatre dianes ha estat el màxim realitzador. 

En els quatre partits, tots els jugadors, a excepció de Ferran Torres i Arnau Tenas, que han format part de l'expedició blaugrana han gaudit de minuts.

Dies d'estrenes

La gira també ha servit per fer debutar algunes de les noves incorporacions a la plantilla com Lewandowski i Raphinha, els quals, sent el focus d'atenció, s'han posat la samarreta blaugrana als Estats Units. Christensen i Kessie ja havien fet una aparició en el partit disputat a Olot, però Raphinha va debutar a Miami en el partit contra l'Inter de Miami i Lewandowski ho va fer al Clàssic de Las Vegas. A més, també han reaparegut amb la samarreta blaugrana jugadors que la temporada passada van estar cedits, com Miralem Pjanic o Álex Collado.

Durant la gira també s'han pogut veure amb el primer equip alguns jugadors del filial blaugrana que han tingut l'oportunitat de tenir minuts: Balde, Marc Casadó, Pablo Torre i Abde han comptat amb la confiança del cos tècnic.

La presència del Barça als Estats Units ha fet embogir els aficionats locals que no s'han volgut perdre l'oportunitat de veure els seus ídols en directe. Així, les xifres d'assistència als estadis on s'han disputat aquests partits de pretemporada han estat molt altes: prop de 20.000 aficionats, gairebé la capacitat màxima de l'estadi van anar al DRV PNK Stadium de Miami per veure el partit contra l'Inter de Miami (0-6); més de 60.000 persones van presenciar el triomf culer al Clàssic a l'Allegiant Stadium de Las Vegas; més de 58.000 ho van fer al Cotton Bowl de Dallas per presenciar l'empat contra la Juventus i 25.000 al Red Bull Arena per veure la victòria contra els New York Red Bulls. En total, uns 163.000 aficionats van tenir el privilegi de veure el Barça en terres nord-americanes.

La gira deixa pas al Trofeu Joan Gamper

Amb el final de la gira nord-americana, els homes de Xavi Hernández continuaran la seva posada a punt a la Ciutat Esportiva abans de la disputa del Trofeu Joan Gamper el pròxim 7 d'agost, en el que serà l'estrena de l'equip a l'Spotify Camp Nou. El Pumas UNAM mexicà serà el rival en un partit que serà l'últim test per a arribar a l'inici de la Lliga, el 13 d'agost, a l'Spotfy Camp Nou contra el Rayo Vallecano, amb tota la plantilla amb el millor nivell possible.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut