Inter Miami CF - FC Barcelona: ‘Jogo bonito’ per arrencar la gira (0-6)

Inter Miami CF - FC Barcelona: ‘Jogo bonito’ per arrencar la gira (0-6)

Aubameyang, Raphinha, Ansu Fati, Gavi, Memphis i Dembélé, golejadors en la victòria contra l'Inter de Miami CF

El FC Barcelona ha arrencat la seva gira pels Estats Units a tot gas. El conjunt blaugrana s’ha desfet de l’Inter de Miami CF per 0-6 en un DRV PNK Stadium completament ple i ha deixat boníssimes sensacions en el seu segon amistós de pretemporada. Aubameyang, Raphinha, Ansu Fati, Gavi, Memphis i Dembélé han estat els golejadors culers.


Els blaugrana, dirigits per Òscar Hernàndez, han format amb dues alineacions completament diferents a cada meitat i han comptat amb un espectador de luxe: Robert Lewandowski. El crac polonès no ha debutat però ha estat igualment protagonista en una jornada en què s’ha oficialitzat el seu fitxatge pel FC Barcelona.

Raphinha: un gol i dues assistències

El Barça ha sortit dominador des de l’inici. Triangulava amb velocitat i impedia els locals passar de migcamp. Així, s’han anat succeint les ocasions culers. La primera en acabar en gol ha estat una acció iniciada per Raphinha i culminada amb un toc subtil per Aubameyang, que ja suma dos gols aquesta pretemporada.

El debutant Raphinha ha estat segurament el gran protagonista de la cita, ja que minuts més tard ha engaltat de primeres una centrada de Balde per signar el 0-2. Debut amb gol per a l’extrem, que ha continuat la seva exhibició de ‘jogo bonito’, com va assegurar Joan Laporta el dia de la seva presentació, amb una nova assistència de gol, aquesta per a Ansu Fati. El ‘10’ ha foradat la xarxa rival amb una autèntica canonada.

Gavi, Memphis i Dembélé se sumen a la golejada

A la represa, onze canvis... però el mateix domini aclaparador del Barça. L’equip recuperava la pilota en camp rival i generava un perill constant. Gavi ha anotat el quart a la sortida d’un córner i Ez Abde ha pogut signar el cinquè però s’ha topat amb el porter.

El millor gol del partit, però, el signaria Memphis Depay. Després de quatre grans gols del FC Barcelona ha aparegut el crac holandès per dibuixar una jugada de fantasia, d’aquelles que només s’acostumen a veure als videojocs. Sense temps per digerir el gol ha arribat el sisè, obra de Dembélé després d’una gran jugada individual. Ha estat una nit rodona. Next stop: Clàssic a Las Vegas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut