Messi guanya la seva setena Pilota d’Or

Messi guanya la seva setena Pilota d’Or

L’argentí conquista per setena vegada aquest guardó individual que entrega France Football i que l’acredita com a millor jugador del 2021

Torna la Pilota d’Or. Torna Leo Messi al primer lloc d’aquest premi de France Football. Després d’un any òrfena, aquesta distinció que acredita el millor jugador de l’any 2021 té l’argentí altre cop com a propietari. No únic amor i senyor d'aquesta nit d'estel·lars focus blaugranes. Perquè Alexia Putellas i Pedri també s'han banyat en or. La sensacional migcampista culer s'ha endut la Pilota d'Or femenina i el 16 jove barcelonista, el Trofeu Kopa.

De rècord en rècord... 

Per tant, l’home rècord de la història blaugrana renova la seva condició daurada que va obtenir el 2019. I també el 2009, 2010, 2011, 2012 i 2015. Així doncs, ja en van set. Una estadística que ningú pot igualar. Una xifra que el deixa en solitari en l’Olimp de la Pilota d’Or. "És un fet extraordinari, increïble, que mai havia imaginat", ha explicat després de rebre el premi a París.

Una setena Pilota d'Or on Messi ha regnat gràcies als 613 punts rebuts. Lewandowski, amb 580 unitats, Jorginho, amb 460, Benzema, amb 239, i Kanté, amb 186, l'han seguit. 

Un premi merescut. Perquè el crac de Rosario va exhibir la seva qualitat al Camp Nou el passat curs. Imprimint de gols el seu excels joc, Messi també es va convertir en el Pitxitxi de la Lliga; 30 dianes com a culer el van situar en aquesta plaça privilegiada. Un trofeu individual que va aconseguir per vuitena vegada. Una quantitat només al seu abast. 


 
I és que la campanya 2020/21 va tornar a ser molt prolífica per l’argentí de cara a porteria. Va deixar dianes per a les memòries futbolístiques. El seu gol amb la samarreta barcelonista contra el Valladolid li va permetre superar el mític Pelé com el màxim golejador històric amb un mateix Club

... i de títol en títol

L’ampli palmarès de l’excapità barcelonista es va engrandir, encara més, amb la Copa del Rei 2020/21. En conseqüència, les seves vitrines de títols blaugranes es van obrir per 35a vegada. Una efemèride de rècord, ja que és el futbolista amb més títols estatals i internacionals. 10 Lligues, 8 Supercopes d’Espanya, 7 Copes del Rei, 4 Lligues de Campions, 3 Mundials de Clubs i 3 Supercopes d’Europa, vestint l’elàstica del FC Barcelona. Unes peces tangibles que el van convertir en el jugador més llorejat de la història culer. "Vull agrair el premi als meus companys blaugranes", també ha exterioritzat en la gala. 

La llegenda de Messi va continuar amb Argentina, a l’estiu d’aquest 2021. Un moment únic on el 10 es va treure l’espina i va aconseguir un gran títol amb l’Albiceleste. La Copa Amèrica. Una competició que va enlluernar amb el seu joc, gols i assistències. Perquè no només va alçar el trofeu col·lectiu, sinó que també es va erigir en millor jugador del torneig, en el màxim golejador i en el màxim assistent. 
 
Un futbolista que, mèrit rere mèrit, gol rere gol, trofeu rere trofeu, ha manuscrit el seu nom a la història futbolística. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut