Dani Alves:

Dani Alves: "Torno amb la mateixa il·lusió de la primera vegada"

El brasiler, al seu compte d'Instagram i a través d'un vídeo-selfie, s'ha mostrat molt content per la seva incorporació al FC Barcelona

El FC Barcelona ha anunciat que ha arribat a un principi d'acord per incorporar Dani Alves per al que queda de temporada. Així doncs, el brasiler torna a la que va ser casa seva durant vuit anys màgics, en què va guanyar un total de 23 títols.

El comptes a les diferents xarxes socials del FC Barcelona han publicat un vídeo en què Alves saluda els culers i es mostra molt "feliç i content de tornar a casa". Assegura, a més, que "espera ajudar a reconstruir el Barça que tant estimem". 

A més, un cop confirmat el fitxatge, que es converteix en el primer de l'era Xavi, el mateix Alves va voler escriure unes primeres paraules d'alegria al seu compte d'Instagram. El lateral es va mostrar "il·lusionat com la primera vegada" i amb moltes ganes "d'ajudar a reconstruir el millor club del món".

Aquest és el missatge que va publicar:

"Gairebé 5 anys lluitant com un boig per arribar a aquest moment. No sabia que duraria tant, no sabia que seria tan difícil, però sabia dins del meu cor i dins de la meva ànima que aquest dia arribaria. Torno a casa, d'on mai no vaig sortir, i com vaig dir abans d'anar-me'n: "Jo sóc un més de vosaltres!" No sé quant durarà aquest somni, però que sigui etern mentre duri!

Ens veiem aviat on em fascina més, amb la mateixa il·lusió de la primera vegada i amb les mateixes ganes d'ajudar a reconstruir EL MILLOR CLUB DEL MÓN”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut