Les xifres del debut de Luuk de Jong

Les xifres del debut de Luuk de Jong

L’holandès va exercir de referent ofensiu el dia de la seva estrena com a blaugrana

Cinc dies després de ser presentat com a nou jugador del FC Barcelona, Luuk de Jong va poder estrenar-se en un partit oficial. No va ser un debut fàcil ni agradable però l’holandès va deixar entreveure algunes de les característiques del seu joc.

Ubicat com a referència ofensiva, va formar parella d’atac amb el seu company de selecció Memphis Depay. Va sortir com a titular i va jugar 66 minuts de partit, abans de ser substituït per Philippe Coutinho, que també s’estrenava aquesta temporada després d’una llarga lesió. De fet, Luuk de Jong va ser només un dels 'debutants' en una nit marcada per les estrenes en clau blaugrana.

En els 66 minuts que va ser sobre la gespa, Luuk de Jong va completar 12 passades bones (només en va fallar 3), va recuperar 1 pilota i va rebre 1 falta. Malauradament, tot i ser una amenaça en les accions a pilota aturada, no va tenir l’oportunitat de fer allò que millor se li dóna: rematar a porta. 

El bon rendiment defensiu del Bayern va impedir que els blaugrana poguessin nodrir-li pilotes de gol al ‘17’ blaugrana, que dilluns contra el Granada tindrà una nova oportunitat d’estrenar el seu comptador de gols.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut