Luuk de Jong: “Venir al Barça és el pas més important de la meva carrera”

Luuk de Jong: “Venir al Barça és el pas més important de la meva carrera”

El nou davanter blaugrana assegura que “estic preparar per fer una gran temporada i que tots junts puguem aconseguir grans reptes”

Luuk de Jong, la darrera incorporació del Barça al mercat de fitxatges d’estiu en forma de cessió, arriba al Club sabent que “venir al Barça és el pas més important” de la seva carrera.

Procedent del Sevilla, el nou davanter blaugrana. “Ens coneixem amb Ronald Koeman i tinc molt clar què vol de mi”, ha explicat el davanter neerlandès en la roda de premsa de presentació, en què ha comparegut acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany.

 

L’adaptació de Luuk de Jong està anant d’allò més bé. Però sap que caldrà treball i constància: “Em sento molt bé després de la meva lesió, preparat per quan l’entrenador ho decideixi. Vull seguir demostrant que puc aportar moltes coses”.

Un perfil de davanter diferent

Al llarg de la roda de premsa, s’ha repetit la idea que “Luuk de Jong és un jugador que ens pot aportar coses diferents al que ja teníem i va ser sempre una opció clara”, com bé ha afirmat el director de Futbol Mateu Alemany. Un davanter que ha reconegut que manté “una gran relació amb Memphis i ens compenetrem molt bé. També conec a Frenkie i és un gran jugador”.

 

Laporta: “Amb el suport de l’afició competirem per guanyar”

El president Joan Laporta ha destacat que “el suport de l’afició serà clau, l’entrenador està conjuntant l’equip, que està ple de bons jugadors, i entre tots gaudirem molt”. “En condicions molt complicades s’està fent un gran treball al departament de futbol. Abans era el 110% i ara el 80% de massa salarial respecte als ingressos”, ha afegit Laporta. 

El president també ha parlat de la rebaixa salarial de Sergi Roberto, assegurant que està tot pactat a falta de la firma: “Progressa molt bé, pendent de firmar-se. Només falta la firma, està fet. Igual que la resta de capitans Sergi ha tingut un gest de recolzament al club i s’han convertit encara més en herois del Barça”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut