Nit de debuts a la Champions

Nit de debuts a la Champions

Luuk de Jong i Alejandro Balde han debutat com a blaugranes, mentre que Memphis, Eric, Demir i Gavi han viscut la seva estrena a la competició

L’estrena de Champions no ha estat bona per al FC Barcelona, que ha perdut a casa contra el Bayern de Munic. Tot i així, s’han viscut diversos debuts que quedaran marcats en el calendari. 

Un d’ells ha estat el de Luuk de Jong. Cinc dies després de ser presentat al Camp Nou, l’holandès s’ha estrenat com a blaugrana lluint el ‘17’ en un Camp Nou amb més de 39.000 espectadors. 

El davanter ha format parella d’atac amb el seu company de selecció, Memphis Depay, una altra de les incorporacions culers d’aquest estiu. Malauradament, ha entrat poc en contacte amb la pilota tot i exercir de referència ofensiva i ser una amenaça clara en les jugades a pilota aturada.

L’altre debut oficial ha estat el d’Alejandro Balde, de només 18 anys, que ha entrat en el lloc de Jordi Alba quan quedaven poc menys de 20 minuts per al final del partit. Ha deixat bones pinzellades ofensives en l’estona que ha estat sobre la gespa.

Estrena de Champions per a Memphis, Eric, Demir i Gavi 

Tot i no debutar de forma oficial, també han viscut la seva primera nit de Champions com a jugadors del Barça Memphis Depay, Eric Garcia, Yusuf Demir i Gavi. El primers dos ho han fet com a titulars, mentre que Demir i Gavi han entrat alhora a mitja hora del final. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut