Prèvia | Barça - Girona: Segon test de la pretemporada

Prèvia | Barça - Girona: Segon test de la pretemporada

(19.00 hores, Barça TV+) Els culers disputaran el segon partit de l'era Koeman per continuar amb la preparació per a l'inici de la Lliga

L'activitat no s'atura i arriba el segon test de pretemporada. Després de la victòria contra el Nàstic de Tarragona a l'Estadi Johan Cruyff (3-1), els de Ronald Koeman tornaran al mateix escenari per rebre la visita del Girona (19.00 hores). Un duel que servirà als culers per seguir agafant ritme de competició amb la mirada posada a la Lliga. El partit es podrà veure en directe a tot el món a la plataforma d'streaming del Club, Barça TV+. També es podrà veure a Barça TV, a Catalunya a través de la TDT i a la resta d'Espanya a través de les plataformes de subscripció.

El rival

El Girona jugarà aquesta temporada a Segona Divisió després de quedar eliminat a la final del play-off d’ascens a Primera contra l’Elx, rival dels barcelonistes al 55è Trofeu Joan Gamper. El conjunt gironí, però, s'ha vist les cares amb els culers recentment a Primera. En la seva etapa a la màxima categoria del futbol espanyol, els cursos 2017/18 i 2018/19, el Barça va aconseguir tres victòries (0-3, 6-1 i 0-2) i un empat (2-2).

Quatre partits oficials que pràcticament són els únics, ja que abans només s’havien enfrontat en una ocasió: va ser l’any 1949 en els vuitens de final de la Copa del Rei en un partit que va acabar amb un resultat a favor de 9-0.

mini_FCBarcelona-GironaFC2-2-VictorSalgado_pic_2018-09-23_fcbvsgirona_55

La convocatòria

Per a aquest matx, Ronald Koeman ha decidit convocat a un total de 23 jugadors: Neto, Iñaki Peña, Arnau Tenas, N. Semedo, Piqué, Sergio, Griezmann, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Lenglet, Jordi Alba, Braithwaite, S. Roberto, F. De Jong, Junior, Aleñá, Trincao, Pedri, Riqui Puig, R. Araujo, J. Cuenca i Konrad.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut