L’Elx serà el rival del Trofeu Joan Gamper el proper dia 19

L’Elx serà el rival del Trofeu Joan Gamper el proper dia 19

El Camp Nou acollirà el dissabte 19 a les 19 hores la tercera i última prova per al Barça de Koeman abans de l’inici de Lliga

L’Elx serà el rival del FC Barcelona en la 55a edició del Trofeu Joan Gamper, que es disputarà al Camp Nou el proper dissabte 19 a les 19 hores. El nou equip de Primera serà la tercera i última prova per al Barça de Ronald Koeman, que aquest dissabte es va imposar per 3-1 al Nàstic de Tarragona en el primer examen de pretemporada.

El partit, que es disputarà al Camp Nou a partir de les 19 hores, només es podrà veure en directe a tot el món i a la resta de l’Estat espanyol de manera exclusiva a Barça TV+, mentre que a Catalunya també es podrà seguir en directe i en obert a Barça TV, través de la TDT, i a TV3; i en diferit (21.30 hores) a la resta d’Espanya, a través del canal del Club allotjat a les plataformes de subscripció.

L’Elx, cinc anys després

L’equip dirigit per l’argentí Jorge Almirón ha tornat a Primera cinc anys després. Va assolir l’ascens a la màxima categoria en una igualadíssima eliminatòria d’ascens contra el Girona, precisament el segon rival del Barça en aquesta pretemporada (dimecres 16, 19 hores). Com el Barça, ha vist ajornades les seves dues primeres jornades de Lliga, cosa que ha permès la disputa d’aquest amistós el dia 19, quan s’estigui disputant la segona jornada de la competició.

L’Elx, contra qui el Barça té uns precedents històricament favorables, serà també el primer convidat de LaLiga des que el Tenerife el 1993 i el València el 1994 participessin al Trofeu Joan Gamper fa més de 25 anys. La d’enguany, però, serà una edició sense públic a les graderies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut