Així va ser el Clàssic de Lliga

Així va ser el Clàssic de Lliga

Repassem l’espectacular 5-1 que va viure el primer Barça-Madrid d’aquest curs

Un Clàssic per a rememorar. El 5-1 de la primera volta de la Lliga 2018/19 va deixar instantànies per al record. A la retina culer queden els cinc gols i l’estil blaugrana desplegat sobre el verd del Camp Nou pels homes d’Ernesto Valverde. Aquest dimecres (21.00h), es disputa el segon Clàssic d’aquest curs -que en els pròxims 25 dies en viurà tres- corresponent a les semifinals coperes. Un duel que se sol convertir en espectacle. Te’l perdràs? No et quedis sense el teu seient per al Barça-Madrid de Copa.

Aquell 28 d’octubre de 2018 el públic blaugrana va gaudir, tant en els instants previs com durant el matx, d’una altra tarda memorable dels Barça - Madrid. La festa i el confeti blaugrana es van perllongar més enllà del xiulet final de l’àrbitre. I és que els jugadors del Barça van poder celebrar el triomf a la gespa del Camp Nou amb els seus familiars.

Aquell 5-1 també va comptar amb la presència d'alguns espectadors de luxe, com Juan Betancourt. Aquest actor i model va poder saludar als futbolistes del Barça en una tarda acolorida de blaugrana, des de la grada fins a l'electrònic final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut