Tres Clàssics en 25 dies

Tres Clàssics en 25 dies

Per primera vegada a la història el FC Barcelona disputarà dos partits consecutius a l’estadi de l’etern rival

S’apropen dies intensos. FC Barcelona i Reial Madrid s’enfrontaran un total de tres cops en 25 dies en un proper mes que promet emocions molt fortes.

El primer àpat de Clàssics arribarà de manera gairebé immediata. El proper dimecres 6 de febrer (21 hores) es jugarà l’anada de les semifinals de Copa al Camp Nou. Aquest serà el segon Clàssic de la temporada a l’Estadi, després del 5-1 assolit a la Lliga en un duel en què no va participar Lionel Messi.


Després d’aquest enfrontament caldrà esperar exactament tres setmanes -21 dies- per tornar a gaudir d’un Clàssic. Llavors, però, arribarà en forma de doble ració. En un marge de 96 hores es disputaran la tornada de les semis de Copa (dimecres 27 de febrer, sense hora confirmada) i el duel corresponent a la 26a jornada (dissabte 2 de març, 20.45 hores).

Serà un fet històric: per primera vegada a la història el FC Barcelona disputarà dos partits consecutius a l’estadi de l’etern rival. Darrerament sí que s’havien vist les cares de manera seguida, però havien estat sempre en ciutats alternes, mai consecutivament al Santiago Bernabéu, com passarà aquest cop.

El calendari exigent que tindrà el FC Barcelona durant el mes de febrer


Un febrer d’infart

Els Clàssics, però, seran només una part d’un intens mes de febrer. Arrenca aquest dissabte amb la visita del València (dissabte 2, 18.30 hores), un altre dels semifinalistes de Copa. Després, el primer dels Clàssics, i tot seguit una exigent visita a San Mamés (diumenge 10, 20.45 hores).

Un cop jugat el partit a Bilbao arribaran sis dies sense partit per al Barça. Serà el moment per recuperar forces de cara a un esprint duríssim: Barça-Valladolid (dissabte 16, 20.45 hores), Olympique Lió-Barça (dimarts 19, 21 hores), Sevilla-Barça (sense data ni hora confirmats) i els dos Clàssics consecutius al Santiago Bernabéu ja esmentats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut