El FC Barcelona s’imposa per 5-1 al Reial Madrid... 64 anys després

El FC Barcelona s’imposa per 5-1 al Reial Madrid... 64 anys després

El resultat del Clàssic d’aquest diumenge no es produïa des del 2 de febrer del 1954, quan el Barça de Ferdinand Daucik va guanyar gràcies als gols de Tejada (2), César, Moreno i Manchón

Feia més de 64 anys que el FC Barcelona no guanyava per 5-1 el Reial Madrid. El 2 de febrer del 1954 un Barça dirigit per Ferdinand Daucik s’imposava pel mateix resultat al conjunt blanc, entrenat llavors per Enrique Fernández. El duel es va jugar a l’estadi de Les Corts.

En aquella ocasió, a diferència del duel d’aquesta tarda al Camp Nou, el Reial Madrid es va avançar al marcador gràcies a Alfredo Di Stéfano. Després, però, el Barça va reaccionar de manera fulminant. Tejada signava l’empat abans de la mitja part, i, durant el segon temps, César, Moreno, novament Tejada i Manchón remataven l’equip blanc amb quatre gols més.

Altres golejades recents

Més recentment s’han produït resultats semblants i fins i tot encara més amples contra l’etern rival. Els 5-0 al Camp Nou del 1994 i del 2010, el 0-5 al Santiago Bernabéu del 1974, el 2-6 del 2009 i el 0-4 del 2015 són algunes de les golejades recents més recordades pels culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut