El minut a minut de la final de Champions femenina a Eindhoven

El minut a minut de la final de Champions femenina a Eindhoven

Segueix tota l'actualitat vinculada a la gran final que disputaran les de Jonatan Giráldez contra el Wolfsburg aquest dissabte 3 de juny

Dissabte, 3 de juny

🎶 Sona CotixCoti al Philip Stadium, i això sabeu que significa... QUÈ ÉS HORA DE LA FESTA DE LES CAMPIONES! A CELEBRAR!

🏆 BEN AMUNT, ALEXIA, BEN AMUNT,  QUE SOM CAMPIONES D'EUROPA!

🥇 Seguim amb l'entrega de les medalles. Un cop recollides les de subcampiones pel conjunt alemany, arriba el torn del FC Barcelona!

🔵🔴 ORGULLOSES D'AQUEST EQUIP

🏆 FINAAAAAL, FINAAAAAAAL, FINAAAAAL! SÍ, SÍ, SÍ, SOM CAMPIONES D'EUROPA! 💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️

😬 Minut 90. Temps afegit, 7 minuts. Som-hi noies!

👑 Minut 88. Entra la reina. ENTRA ALEXIA PUTELLAS. El Philip Stadium dempeus!

🕐 Minut 80. Últims 10 minuts de temps reglamentari. El Barça continua generant ocasions de perill. Som-hi, culers!

⚽ Minut 69. GOOOOOOOOOL DEL BARÇAA! GOL DE ROOOOOLFOO! S'AVANÇA AL MARCADOR L'EQUIP BLAUGRANA (3-2) 🔵🔴🔵🔴🔵🔴

🥰 La nostra afició és la millor del món

 

⚽ Minut 50. UN ALTREEEEEE! GOOOOOL DEL BARÇAAA! GOOOOL DE PATRI PER EMPATAR EL PARTIT (2-2) 🔵🔴

⚽ Minut 47. GOOOOOOOOL DEL BARÇAAAA! GOOOL DE PATRI! (1-2) 🔵🔴

❗ Comença la segona part. Som-hi, Barça!

⏱️ Final de la primera meitat (0-2). El Barça haurà de remuntar els dos gols inicials del Wolfsburg si vol alçar-se campió d'Europa.

⚽ Minut 37. Gol del Wolfsburg. Gol de Popp (0-2).

💪🏻 Minut 30. Les blaugranes busquen el gol de l'empat. Bona circulació de pilota i s'intensifiquen les ocasions a l'àrea rival. Som-hi, Barça!

😱 Minut 12. Ocasió clara d'Irene Paredes! Rematada amb el cap al segon pal que acaba sortint per la línia de fons.

⚽ Minut 3. Gol del Wolfsburg. Gol de Pajor (0-1).

⏱️ Xiula l'àrbitre. Comença la final!

🎶 Sona l'himne de la Champions! Les jugadores salten al terreny de joc. Això està a punt de començar...

🏟️ Les jugadores ja trepitgen la gespa del Philips Stadion. Menys d'una hora per a la final. ¡Som-hi, Barça!

🚑 Asisat Oshoala es perdrà la final per una lesió als isquiotibials de la cuixa esquerra. La resta, convocades.

🎙️ Joan Laporta ha atès els mitjans fa una estona. Aposta per una victòria culer.

😍 L'equip ja està arribant al Philips Stadion. La sortida de l'hotel ha estat apoteòsica.

1️⃣1️⃣ Alineació confirmada! Jonatan Giráldez ha triat les onze jugadores que sortiran d'inici al Philips Stadion. 

💙❤️ Eindhoven és blaugrana!

🎼 Mentrestant, a Eindhoven, al costat de l'hotel de l'equip, l'afició ja escalfa motors...

🚍 Aquest matí han arribat a Eindhoven els autocars que van sortir divendres al matí de Barcelona. Un llarg viatge que esperem que hagi valgut la pena.

💙❤️ A l'hotel de les jugadores ja es respira ambient de dia gran. Des de primera hora del matí s'hi apleguen molts aficionats que no paren de cantar i animar l'equip. Som-hi, Barça!

🌞 Ha arribat el dia. Dia de final de Champions a Eindhoven, que ha despertat amb un cel blau i 18ºC, una temperatura espectacular per jugar al futbol. Tothom a punt?

Divendres, 2 de juny

🔍 Agafem la lupa i estudiem el nostre rival a la final. No et perdis cinc coses que cal saber sí o sí del Wolfsburg. ➕ Més info.

🎙️ Mentre finalitzava l'entrenament culer ha arribat el torn del Wolfsburgo a la sala de premsa. Els alemanys s'han desfet en elogis cap al FC Barcelona però creuen en la victòria a la final. S'encomanen a la tornada de la semifinal del curs passat, quan van guanyar per 2-0 al Barça tot i quedar eliminades. 

📷 Les jugadores i tot l'staff tècnic han aprofitat per fer-se una foto per al record al Philips Stadion.

⚽ Finalment, la pilota ha estat protagonista. El primer equip femení s'ha exercitat sobre la gespa de l'escenari de la gran final: el Philips Stadion.

🎙️ Minuts més tard ha estat el torn per a Jonatan Giráldez. El tècnic del primer equip ha explicat que arriben amb confiança i ha detallat l'important paper de l'afició en aquesta final. ➕ Més info.

🎙️ Alexia Putellas i Caroline Graham Hansen han comparegut en roda de premsa abans de l'entrenament. Alexia ha afirmat trobar-se "al 100% mentre que la noruega té ganes de guanyar la final contra el seu exequip. ➕ Més info.

photo_6039611337400761891_y

💙❤️ La previsió és que hi hagi uns 8.000 aficionats culers a la final d'Eindhoven. Molts d'ells ja són en camí amb els autocars que han sortit des de Barcelona aquest divendres al matí. I uns 470 sortiran en avió el mateix dissabte per arribar just a temps d'una final que arrencarà a les 16 hores. ➕ Més info.

mini__MGA4070

🚶‍♀️ Algunes jugadores del primer equip han sortit a fer un passeig matinal. Cal recordar que l'hotel de l'equip està ubicat al centre d'Eindhoven. Diversos aficionats s'han apropat a les cracs del Barça per poder-se fotografiar amb elles.

🚌 A les 10.45 hores s'han posat en marxa fins a set autocars rumb a Eindhoven. Han sortit des de l'Spotify Camp Nou.

🌥️ Eindhoven ha despertat amb un cel ennuvolat i amb 12ºC de temperatura aquest divendres al matí. Serà un dia intens per a l'equip. Primer, Jonatan Giráldez, Caroline Graham Hansen i Alexia Putellas atendran els mitjans a partir de les 13.45 hores. Tot seguit, a les 14.30 hores, el Philips Stadion, escenari de la final, acollirà el darrer entrenament del Barça abans del partit.

Dijous, 1 de juny

🎥 Acomiadem el dia amb el resum del que ha passat en una jornada marcada pel viatge a Eindhoven. T'esperen imatges que segur que encara no havies vist.

🏨 L'equip ja és a Eindhoven. El vol ha aterrat a les 20.17 als Països Baixos i les jugadores han arribat a l'hotel cap a les 21 hores. Allà les esperaven un grup d'aficionats i diversos mitjans de comunicació.

🛫 S'enlaira el vol PVG7985 destinació Eindhoven. Encapçalen l'expedició blaugrana els vicepresidents Elena Fort i Eduard Romeu, el directiu responsable del Femení Xavier Puig i els directius Xavier Barbany i Àngel Riudalbàs. S'estima que el vol duri poc més de dues hores.

📋 Ja sabem quina és la convocatòria per a la final. Totes les jugadores de la plantilla van convocades per a la final, incloses Lucy Bronze i Fridolina Rolfö, que han rebut l'alta mèdica. En total, 27 jugadores viatjen a Eindhoven.

⏳ El primer equip femení es troba a 48 hores de la seva tercera final de Champions consecutiva, la quarta en cinc anys. La jugarà contra el Wolfsburg, a Eindhoven (Països Baixos), aquest dissabte 3 de juny a les 16 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut