Giráldez: “Hem de guanyar a la gespa i a la graderia”

Giráldez: “Hem de guanyar a la gespa i a la graderia”

El tècnic es mostra optimista abans d’una final en què les blaugrana estaran recolzades per uns 8.000 fans culers

La final és a tocar i a l’expedició culer es respira optimisme. Començant per Jonatan Giráldez, el tècnic del primer equip, que ha comparegut en roda de premsa minuts després que ho fessin abans Alexia Putellas i Caroline Graham Hansen. “L’ambient que es respira ara és d’optimisme. Teníem ganes de viatjar i de ser aquí i de poder olorar la gespa”, ha explicat Giráldez.

L’entrenador culer ha explicat que “el record de Torí ara mateix no està present” i que l’equip arriba en un bon moment després d’haver tingut dues setmanes de preparació després d’haver jugat el seu últim partit de Lliga el passat 21 de maig. Res a veure amb el seu rival, que va disputar el seu últim partit de Lliga el passat diumenge. “No crec que sigui una situació que afecti ni condicioni. Seria diferent si haguéssim jugat entre setmana, però crec que arribem igual. Nosaltres, per sort, vam guanyar la Lliga fa molt de temps i ara hem tingut dues setmanes per preparar-nos”.

La disponibilitat d'Alexia és completa

Jonatan Giráldez

Cal recordar que els Wolfsburg disputarà la final havent aixecat la Copa alemanya i com a sotscampió d’una Lliga guanyada pel Bayern Munic. Per a Giráldez, serà important “dominar el partit i minimitzar els seus punts forts”, entre els quals ha destacat les transicions ràpides i les jugades a pilota aturada. 

Preguntat per Alexia, Giráldez ha afirmat que la Pilota d’Or “està preparada” per a la final. “Porta moltes setmanes jugant amb l’equip, tot i que és cert que la seva incorporació ha estat progressiva. La seva disponibilitat és completa”, ha afirmat, de la mateixa manera que ja ho havia assegurat la pròpia Alexia en la roda de premsa prèvia.

El tècnic, que ha reconegut tenir clar l’onze inicial (sense voler revelar-lo), també ha volgut donar importància als 8.000 culers que viuran la final des del Philips Stadion d’Eindhoven. “El missatge per a l’afició és que ens transmetin la mateixa energia que ens han donat durant tota la temporada, quan han estat de ‘10’. Serà important que ho continuïn estant. Hem de guanyar a la gespa i també a la graderia”, ha afirmat. Paraula d’entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut