Alexia Putellas: “Em trobo al 100%”

Alexia Putellas: “Em trobo al 100%”

La Pilota d’Or afirma arribar en bones condicions a una final que pot estar marcada pels “petits detalls”

Alexia Putellas i Caroline Graham Hansen han comparegut en roda de premsa abans de l’entrenament previ a la final d’aquest dissabte. Sota una enorme expectació mediàtica, totes dues s’han mostrat ambicioses i optimistes de cara al partit contra el Wolfsburg al Philips Stadion d’Eindhoven.

En aquest sentit, Alexia Putellas ha explicat que l’equip ha viscut una evolució molt positiva en els dos darrers anys. “L’evolució ha estat molt positiva en aquests dos anys. Tenim millors i més formes de jugar, som més versàtils i ens coneixem més entre totes”, ha declarat, en una roda de premsa que s’ha dut a terme abans de la del tècnic, Jonatan Giráldez.

La Pilota d’Or ha assegurat trobar-se “al 100%” físicament i creu que “la responsabilitat de cada jugadora és donar el 100%”. Preguntada per quants minuts pot jugar, l’‘11’ del Barça ha estat contundent: “Em trobo al 100%. Quants minuts jugui és decisió de l’entrenador”.

Tenim millors i més formes de jugar, som més versàtils i ens coneixem més entre totes

Alexia Putellas

Alexia també ha donat certa importància al factor de l’experiència. La d’Eindhoven serà la quarta final en cinc anys per a un equip que recorda el desenllaç de fa un any: derrota per 3-1 a Torí. “El fet d’haver jugat unes quantes finals en els darrers anys et dona un component d’experiència i de saber gestionar els moments previs i durant el partit. Crec que l’experiència pot ser clau”, ha afirmat. 

També ha tingut paraules d’agraïment cap a l’afició culer. Uns 8.000 aficionats es desplaçaran per donar suport a l’equip al Philips Stadion. “Canvia molt quan tens a l’afició a prop o no. Ells han respost i demà cada acció que fem estarem fent-la amb el seu ‘push’. No puc dir que això ens farà guanyar però és un condiment més per acostar-nos a la victòria”, ha detallat.

Graham Hansen aposta per la força del col·lectiu

Per la seva banda, Caroline Graham Hansen ha posat en valor la força del col·lectiu. “Crec que la clau és l’equip. Hem de donar el millor de cadascuna de nosaltres i només així aconseguirem la victòria. Hem de treballar juntes com a equip”, ha explicat.

Per a la noruega serà també una final doblement especial, ja que s’enfronta a un Wolfsburg que va ser casa seva durant cinc temporades. “Vaig jugar allà cinc anys i vaig viure-hi moltes coses. L’única cosa que vull és sortir i guanyar demà. També em sentiré molt feliç si puc guanyar contra elles”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut