Uns 8.000 culers donen suport al Barça Femení a Eindhoven

Uns 8.000 culers donen suport al Barça Femení a Eindhoven

Al voltant de 800 aficionats i aficionades s'han desplaçat avui amb els set autocars i els dos avions xàrters que el Club ha organitzat per presenciar la final de la UWCL entre el Barça i el Wolfsburg

Amb una capacitat de 35.000 persones, el PSV, que destaca per tenir les grades molt a prop del peu de gespa, avui dissabte 3 de juny comptarà amb un 23% del seu aforament ocupat per afició culer. Al voltant de 800 barcelonistes s'han desplaçat amb els set autocars i els dos avions xàrters que el Club ha organitzat per presenciar la final de la UWCL entre el Barça i el Wolfsburg. I la resta, fins a arribar a un total de 8.000 assistents aproximadament, es desplaçaran pel seu compte segons dades proporcionades per la UEFA.

Culers de tot arreu van poder aconseguir entrades per diverses vies, primerament a través de dues quotes que la UEFA va destinar al Club en exclusiva per a l’afició barcelonista i, un cop esgotades aquestes quotes al cap de poques hores, a través de la UEFA amb la modalitat d’entrada general. La venda de totes les entrades s’ha realitzat a través de la Federació Holandesa de Futbol i ha estat gestionada per la mateixa UEFA.

 

800 culers surten des de la capital amb els viatges organitzats pel FC Barcelona Desplaçaments

355 aficionats i aficionades han sortit avui de Barcelona a les 10.45 h en 7 autocars gestionats pel servei de viatges organitzats per a socis, sòcies i penyistes del Club, i està previst que arribin a Eindhoven entre les 7.00 h i les 8.30 h del matí de demà dissabte. D’altra banda, 470 culers viatjaran en 2 avions demà, sortint de l’aeroport del Prat a les 6.00 h i a les 7.00 h, amb previsió d’arribada a Eindhoven a les 9.15 h i a les 9.45 h.

Una àmplia delegació en representació de la Junta Directiva, encapçalada pel president Joan Laporta, acudirà també a aquesta cita per donar suport a l’equip de Giráldez.

Un moment únic en la història del futbol als Països Baixos

La Final de la UEFA Women’s Champions League 2023 representa un moment únic en la història del futbol als Països Baixos, ja que aquest acte es celebrarà per primera vegada al país. Acollirà l’esdeveniment Philips Stadion, el bell i modern estadi situat al centre d’Eindhoven i considerat un dels estadis de futbol més bonics a nivell nacional, en part per disposar d’una excel·lent il·luminació i excel·lents instal·lacions per a l’afició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut