Salma Paralluelo fitxa pel Barça

Salma Paralluelo fitxa pel Barça

La davantera aragonesa, que ha acabat contracte amb el Vila-real, ha signat fins al 2026, al costat del president Joan Laporta

El FC Barcelona i la jugadora Salma Paralluelo han arribat a un acord per al fitxatge de la davantera, amb un contracte fins al 30 de juny del 2026. L’internacional amb Espanya, que ha acabat vinculació amb el Vila-real, ha rubricat el seu lligam amb l’entitat culer al despatx presidencial del Camp Nou, al costat del president Joan Laporta i del directiu responsable, Xavier Puig.

L’aragonesa ha passat la revisió mèdica aquest dilluns al matí a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva.

Salma, de 18 anys, ha estat una de les sensacions de l’última Primera Iberdrola. Reapareguda després d’una lesió al genoll esquerre, una de les seves millors actuacions va ser precisament a l’Estadi Johan Cruyff, on va marcar un dels millors gols del campionat. Es tracta d’una davantera versàtil, amb bona tècnica a la seva cama esquerra i una extraordinària potència i velocitat. De fet, també ha destacat en atletisme, amb rècords estatals inclosos.

Les bones prestacions de l’atacant d’origen guineà la van portar a ser una de les 23 escollides per la selecció espanyola de cara a l’Europeu d’aquest estiu, però un problema en un soli la va deixar fora a les portes d’Anglaterra. Prèviament, havia tingut èxit en les categories inferiors d’Espanya, com l’or en el Mundial sub-17 del 2018.

D’aquesta manera, doncs, Salma Paralluelo es converteix en la cinquena cara nova del Barça 2022/23, després del retorn de Laia Codina i dels també fitxatges de Nuria Rábano, Lucy Bronze i Geyse Ferreira.

Les declaracions de Salma Paralluelo

"Ha estat difícil renunciar a un esport, però havia de fer el pas i no ha pogut ser en un millor lloc".

"És el millor equip del món. Ser aquí és un privilegi, estic amb moltes ganes d'aprendre, escoltar i agafar el millor de totes les jugadores".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut