Nuria Rábano, el primer fitxatge del Barça 2022/23

Nuria Rábano, el primer fitxatge del Barça 2022/23

La lateral esquerrana, que acaba contracte amb la Real Sociedad, signa fins al 30 de juny del 2024

Nuria Rábano és el primer fitxatge del Barça Femení 2022/23. La lateral esquerrana, que acaba contracte amb la Real Sociedad, ha signat aquest divendres la seva vinculació fins al 30 de juny del 2024 al despatx presidencial del Camp Nou, al costat del president Joan Laporta i del directiu responsable, Xavier Puig. Prèviament, Nuria havia passat el reconeixement mèdic a l’Hospital de Barcelona i als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva.

Nascuda a Santiago de Compostela fa 23 anys, les seves grans prestacions en la present temporada l’han convertit de promesa en realitat. S’ha erigit en una de les millors assistents d’una Real Sociedad que s’ha classificat per a la Champions League per primer cop. El debut de Nuria Rábano a la Primera Iberdrola es va produir fa tres temporades, amb el Deportivo La Coruña.

El seu primer dia com a culer ha culminat amb una sessió de fotos amb la seva nova equipació al Camp Nou.

Les frases de Nuria Rábano  

“Fa molt poc que vaig començar a l’elit i la veritat és que he fet un salt molt gran. És un fitxatge molt important per a mi personalment i futbolísticament, així que estic encantada”.

“He jugat contra el Barça, sé la seva història i he viscut experiències molt boniques per al futbol femení, venir aquí és un tren que no passa sempre. És una gran oportunitat”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut