Lucy Bronze fitxa pel Barça!

Lucy Bronze fitxa pel Barça!

La lateral anglesa i The Best 2020, que acaba contracte amb el Manchester City, ha signat fins al 2024

Lucy Bronze és nova jugadora del FC Barcelona. L’estrella anglesa ha signat aquest dissabte el contracte que la vestirà de blaugrana fins al 30 de juny del 2024. Al matí ha superat la revisió mèdica a l’Hospital de Barcelona i a la tarda ha lluït per primera vegada la seva nova equipació, a la Ciutat Esportiva i al Camp Nou. Queda pendent l’acte protocol·lari amb el president Joan Laporta.

Considerada com una de millors futbolistes de l’última dècada, Bronze, de 30 anys, arriba al Barça després de dues temporades al Manchester City, en la que serà la seva segona experiència a l’estranger, després de la viscuda amb l’Olympique de Lyon (2017-20). Precisament, a França va guanyar tres vegades consecutives la Lliga de Campions. A títol personal, a la seva extensa vitrina hi figura el The Best 2020 de la FIFA i el premi de la UEFA a la Millor Jugadora d’Europa del 2019. 

lucy-3200x2000-cat

Es tracta d’una lateral dretana d’un ampli desplegament físic i una bona tècnica, amb un potent xut i precises centrades. Després de la seva primera jornada com a culer, la defensa es reincorpora a la concentració de la selecció anglesa, amb qui disputarà l’Europeu precisament al seu país.

Lucy Bronze és el tercer reforç per al Barça Femení 2022/23 després del retorn de Laia Codina i del fitxatge de Nuria Rábano.

Les declaracions de Lucy Bronze

"Molt feliç de jugar en un club com el FC Barcelona, un dels equips més grans del món. Moltes ganes de començar a treballar amb l'equip".

"Després d'un parell de converses, no pots dir no al Barça".  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut