Barça Atlètic – FC Andorra: Prova d’alçada per tornar al Johan Cruyff

Barça Atlètic – FC Andorra: Prova d’alçada per tornar al Johan Cruyff

(19:00 hores, Barça TV) Els de Rafa Márquez afronten l’amistós més exigent fins al moment el dia que tornen a jugar al seu estadi

UE La Jonquera, FC L’Escala i CE Manresa han estat els rivals del Barça Atlètic fins al moment en l’inici de la pretemporada, i aquest dimecres arriba el test de més nivell. En l’estrena del curs a l’Estadi Johan Cruyff, el conjunt de Rafa Márquez rep a les 19 hores al FC Andorra, que la temporada passada va assolir l’ascens a la Segona Divisió.

Amb les bones sensacions de les primeres setmanes de treball, el filial blaugrana afronta el quart amistós de la pretemporada, per primera vegada, contra un equip de superior categoria.

L’Andorra va ser el campió del grup 2 de Primera Federació la temporada passada i va aconseguir l’ascens a la Segona Divisió. És un equip que compta amb diversos exjugadors del Club, com són Adrià Vilanova, Dani Morer, Martí Vilà, Martí Riverola, Roger Riera, Adrià Altimira i, des de fa uns dies, també Jandro Orellana.

Serà el quart partit de pretemporada del Barça Atlètic, just abans d’estrenar-se en competició oficial. I és que el proper dissabte, a les 18 hores, els de Rafa Márquez s’enfrontaran a domicili al Fundació UE Tona en un duel corresponent a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut