UE La Jonquera - Barça Atlètic: Estrena victoriosa (1-8)

En el debut de Rafa Márquez en la banqueta del filial blaugrana i en el primer matx de la pretemporada, els blaugranes han golejat amb comoditat

Estrena victoriosa del Barça Atlètic de Rafa Márquez. El tècnic mexicà ha debutat a la banqueta del filial barcelonista amb un bon sabor de boca gràcies al triomf al Municipal de La Jonquera: 1-8. D'aquesta manera, els culers han estrenat la pretemporada greixant la maquinària amb el primer triomf i amb un sac de gols; quasi tots en una segona part de gran nivell barcelonista.

Empat tot i el control culer

L'elenc de Rafa Márquez s'ha presentat amb la possessió de pilota. I ha continuat amb aquest preuat argument per buscar el gol. Un objectiu que ha trobat al minut 30 gràcies a una magnífica passada en profunditat de Carbonell que ha trobat el desequilibri i qualitat de Ghailan. La superioritat i el discurs culer s'han vist mínimament trastocats en dues ocasions. Una d'aquestes aproximacions, sorgida d'una pilota llarga i precedida per una empenta sobre Mika, però, ha acabat en la diana de l'empat just abans del descans.

Obren escletxa fins a la golejada final

D'aquesta manera, aquest 1-1 ha estat un resultat curt pels arguments d'ambdós elencs. A la segona part, el Barça Atlètic s'ha encarregat d'elevar els mèrits sobre el camp i s'ha avançat, de nou, en l'electrònic. La profunditat d'Àlex Valle ha trobat l'arribada de segona línia d'Álavaro Sanz, autor de l'1-2. La superioritat en el marcador ha arribat, però el domini culer s'ha diluït. Un context que els blaugranes s'han encarregat de revertir.

El tercer i el quart pal dels barcelonistes en el matx, separats per segons, han fet tangible la superioritat. Acrescuda amb un gol de quirats, construït per Aranda i Álavaro Sanz, que ha repetit com a golejador. L'aplom del Barça Atlètic ha continuat amb l'1-4; obra de Bah, i el hat-trick d'Ilias Akhomach en un tancar i obrir d'ulls. El nou fitxatge Emre Demir ha tancat el marcador en una segona part magistral del Barça Atlètic (1-8).

Així doncs, el Barça Atlètic de Rafa Márquez ha arrencat la pretemporada amb victòria clara. L'activitat futbolística no s'atura i l'elenc del mexicà agafarà més rodatge de partits el dijous 28, quan a les 19.30 hores, jugarà al camp del FC L’Escala.

FITXA DEL PARTIT

UE La Jonquera, 1
Barça Atlètic, 8

UE La Jonquera: Sergi Juher, Marc Palomino, Albert González, Eduard Pons, Bilal Kaddouri, Bernat Batlle, Riduan el Bassari, Pol Rabert, Edgar Almendros, Adrià Comaleras i Èric Calsina. També han jugat Hugo Díaz, Edgar González, Felip Portell, Mike Díaz, Adrià Espinosa, Iacopo Clinaz, Álex Sánchez, Matheus Souza, Aliou Doumbouya i Nabil Er Rahmouni
Barça Atlètic: Nil Ruiz, Rosanas, Ndiaye, Casas, Mika Mármol, Carbonell, Ghailan, Fermín, Víctor Barberà, Txus Alba i Juanda. També han jugat Aranda, Astralaga, Álvaro Núñez, Chadi Riad, Álvaro Sanz, Akhomach, Fabio, Diounkou, Álex Valle, Gerard Hernández, Josep Cerdà, Saïdou Bah i Emre Demir

Gols: 0-1, Ghailan (min. 30); 1-1, Hugo Díaz (min. 44); 1-2, Álvaro Sanz (min. 50); 1-3, Álvaro Sanz (min. 71); 1-4, Saïdou Bah (min. 72); 1-5 Ilias Akhomach, (min. 75); 1-6, Ilias Akhomach (min. 76); 1-7, Ilias Akhomach (min. 78); 1-8, Emre Demir (min. 88)

Àrbitre: Davesa Pérez