FC L’Escala - Barça Atlètic: Triomf culer en el segon test (0-4)

Els gols de Saïdou Bah (2), Txus Alba i Roberto serveixen al filial blaugrana per sumar un nou triomf de pretemporada

El Barça Atlètic suma la segona victòria de pretemporada. La d’aquest dijous davant el FC Escala amb gols de Saïdou Bah (2), Txus Alba i Roberto, que ha debutat amb la samarreta blaugrana.

Una excel·lent passada filtrada a l’espai de Fermín per a Juanda, que ha acabat amb un xut a les mans del porter local, ha estat la primera jugada perillosa del partit. El primer avís del Barça Atlètic. El tècnic Rafa Márquez ha fet diversos canvis en l’11 respecte del primer partit a La Jonquera, però els blaugranes han volgut tenir la iniciativa.

El domini no s’ha convertit en més ocasions fins al minut 22, quan Saïdou Bah, des de la dreta, ha posat una bona centrada que Ilias Akhomach ha rematat fora. Poc després ha estat a punt de marcar l’Escala, però una dobe aturada d’Astralaga i Àlex Valle, traient la pilota sobre la línia, han evitat el gol local.

Després de la pausa d’hidratació, Aleix ha entrat per Fermín en el primer canvi del partit, i en el minut 37 Saïdou Bah ha inaugurat el marcador. Pilota llarga a l’espai, Juanda salva la sortida del porter i Saïdou Bah marca el 0-1 a plaer. Però no n’ha tingut prou i en el 46’ ha repetit amb un xut a la mitjà volta. 0-2 per anar als vestidors.

A la segona meitat, el tècnic Rafa Márquez ha fet canvis amb un onze inicial diferent del de la primera. L’equip ha seguit dominant el joc amb claredat i ha pogut marcar el tercer després d’una bona acció per banda dreta de Rosanas. A falta de 15 minuts per al final Txus Alba ha marcat el 0-3 amb una bona definició des de dins l’àrea després d’una gran passada filtrada de Roberto, que ha debutat amb la samarreta blaugrana. I quin debut. Perquè a més de l’assistència, a les acaballes del partit ha fet el 0-4 amb una gran definició. Roberto ha superat el porter de l’Escala amb una vaselina subtil. Victoria final per 0-4 en el segon test de pretemporada.

FC L’Escala, 0
Barça Atlètic, 4

L’Escala: Nacho Ferretti, Nfamoussa, Pol Bastidas, Abde, Quimo, Marçal, Pep Vergara, Henry Gilham, Maha, Zou i Ignasi Massó (c). També han jugat Isac Lucas, Àlex Sánchez, Marc Bech, Galder Ornoz, Karim, Joel Casado, Peter Valencia, Pol Britos, Marc Marí, Ossama i Bruno Müller.

Barça Atlètic: Astralaga, Álvaro Núñez, A. Casas, Chadi Riad, Àlex Valle, Álvaro Sanz (c), Saïdou Bah, Fermín, I. Akhomach, Aranda i Juanda. També han jugat Nil Ruiz, S. Rosanas, Emre Demir, Ndiaye, Mika Mármol, Fabio, Diounkou, Roberto, Aleix, Carbonell, Josep i Txus Alba.

Gols: 0-1, Saïdou Bah (min 37); 0-2, Saïdou Bah (min 46); 0-3, Txus Alba (min 76); 0-4, Roberto (min 82).

Àrbitre: Adrià Ballesteros.

Observacions: Partit amistós disputat al Municipal Nou Miramar de L’Escala.