Barça Atlètic – CE Manresa: Sense encert en el tercer amistós (0-0)

Barça Atlètic – CE Manresa: Sense encert en el tercer amistós (0-0)

El filial blaugrana no ha pogut superar el seu rival a la Ciutat Esportiva Joan Gamper tot i comptar amb diverses ocasions clares de gol

El Barça Atlètic ha empatat (0-0) aquest diumenge en el tercer amistós de la pretemporada. Després de les victòries contra l’UE Jonquera i el FC L’Escala, el filial blaugrana s’ha enfrontat al CE Manresa de la Segona Federació. Tot i comptar amb diverses ocasions de gol, tant en la primera part com en la segona, els de Rafa Márquez no han trobat el premi del gol.

 

El duel ha tingut una alta intensitat des del xiulet inicial. Els dos equips han marcat un ritme alt, i el joc s’ha centrat en el mig del camp. Emre Demir ha estat el protagonista de la primera acció de perill, rematant al travesser una centrada de Josep Cerdà. A poc a poc el Barça Atlètic s’ha anat estirant, i el mateix Josep ha fregat el gol amb un xut creuat.

Ha tornat a ser el turc Emre Demir, de falta directa, qui ha estat a punt d’avançar els blaugrana, però el travesser ha tornat a escupir el xut. Amb el 0-0 inicial s’ha arribat al descans, i com en els partits anteriors Rafa Márquez ha canviat l’onze en la segona part.

Sense sort davant de porteria

Ilias Akhomach ha tornat a actuar en la punta d’atac, i des d’allà ha comptat amb dues ocasions clares: primer amb un mà a mà i uns minuts després amb una acció individual marxant de la defensa en l’interior de l’àrea. El gol es resistia, i ni Juanda, arribant amb força des de segona línia, ni Fermín, amb una rematada de cap a la sortida d’un córner, han pogut batre el porter.

Empat sense gols però amb la sensació d’haver creat suficients ocasions de gol per haver guanyat el partit. La preparació continua el seu procés i el Barça Atlètic tornarà a jugar el proper dimecres. Serà a les 19 hores, contra l’Andorra, a l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa del partit:

Barça Atlètic, 0
CE Manresa, 0

Barça Atlètic: Nil Ruiz, S. Rosanas, Diounkou, Mika Mármol, Àlex Valle, Carbonell (c), Fabio, Emre Demir, Roberto, Txus Alba i Josep. També han jugat Astralaga, Álvaro Núñez, A. Casas, Ndiaye, Chadi Riad, Z. Ghailan, Aranda, I. Akhomach, Aleix, Juanda, Saïdou Bah i Fermín.

CE Manresa: Pulido, Putxi (c), Pau, Cuello, Noah, Alex Iglesias, Marc Martínez, Javi López, Pelegrín, Salva i Moha. També han jugat Hurtado, Nocete, Sureda, Casta, A. Sánchez, Acedo, Casanova i Pablo.

Àrbitre: David López Jiménez. Ha amonestat al visitant Javi López.

Observacions: Partit amistós disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut