Alexia i Pedri ofereixen la Pilota d’Or i el Trofeu Kopa al Camp Nou abans del Barça - Betis

Alexia i Pedri ofereixen la Pilota d’Or i el Trofeu Kopa al Camp Nou abans del Barça - Betis

En els prolegòmens d'aquest partit de Lliga a l'Estadi, la millor futbolista del món i el '16' blaugrana han exhibit a l'afició els premis que van rebre el passat dilluns

Alexia i Pedri han estat els protagonistes d'Or abans del Barça-Betis. La capitana del FC Barcelona ha ofert la Pilota d'Or i el migcampista culer el Trofeu Kopa al públic del Camp Nou. 

 

Dos premis que aquests dos barcelonistes van rebre el passat dilluns al Théâtre Châtelet de París. Un gala en què el FC Barcelona va ser el clar protagonista de l'acte que va premiar els millors jugadors de la temporada passada. En els trofeus que atorga la revista France Football, Alexia Putellas va fer història en endur-se el premi de la Pilota d’Or femenina, Leo Messi va sumar la seva setena Pilota d’Or masculina, mentre que Pedri es va apoderar del Trofeu Kopa, que distingeix al millor jugador menor de 21 anys. 

L’acte s'ha dividit en dues parts. Després de l’escalfament de l’equip, Pedri ha saltat a la gespa del Camp Nou per mostrar el Trofeu Kopa als culers. L’exjugador del FC Barcelona Hristo Stóitxkov, que va ser Pilota d’Or l’any 1994, ha estat l’encarregat de fer al canari l’entrega simbòlica del guardó. 

Posteriorment, el búlgar també ha entregat la Pilota d’Or a Alexia. La capitana barcelonista ha estat rodejada de les seves companyes d'equip, que l'han acompanyat per commemorar l’èxit de la migcampista, però també el del futbol femení blaugrana. I és que tal com va dir la històrica 11 blaugrana: "La Pilota d'Or és un premi individual, però sens dubte és un èxit col·lectiu". 

Aquesta ha estat, doncs, la segona vegada que Alexia exhibeix un reconeixement individual al Camp Nou, després de l’ofrena dels premis a 'Millor Jugadora d’Europa de l’Any' i 'Millor Migcampista de la Champions League 2020/21', que li va atorgar la UEFA a finals d’agost. Una figura única i referent. 

Més focus per a la capitana blaugrana 

No ha estat l'únic homenatge del públic barcelonista per a Alexia Putellas. Perquè aquest dissabte al migdia, la millor jugadora del 2021 també ha fet gaudir els seguidors presents a l'Estadi Johan Cruyff amb la Pilota d'Or. Un guardó més que merescut per una jugadora que està escrivint amb majúscules les pàgines del futbol femení barcelonista. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut