Alexia i Pedri oferiran la Pilota d’Or i el Trofeu Kopa al Camp Nou abans del Barça - Betis

Alexia i Pedri oferiran la Pilota d’Or i el Trofeu Kopa al Camp Nou abans del Barça - Betis

La millor futbolista del món, a més, compartirà el seu guardó amb l’afició de l’Estadi Johan Cruyff en els prolegòmens del partit contra l’Athletic Club, el mateix dissabte al migdia

Aquest dilluns, el FC Barcelona va ser el clar protagonista de la gala que va premiar els millors jugadors de la temporada passada a París, al Teatre Châtelet. En els trofeus que atorga la revista France Football, Alexia Putellas es va endur el premi de la Pilota d’Or femenina a la millor jugadora del 2021, Leo Messi va sumar la seva setena Pilota d’Or masculina, mentre que Pedri va guanyar el Trofeu Kopa, que distingeix al millor jugador menor de 21 anys.

Per celebrar aquests guardons, aquest dissabte tant Alexia com Pedri celebraran els premis rebuts amb l’afició del FC Barcelona, en els prolegòmens del Barça - Betis que es juga al Camp Nou (16.15 hores). 

L’acte es dividirà en dues parts. Després de l’escalfament de l’equip, Pedri saltarà a la gespa del Camp Nou per tal d’oferir el Trofeu Kopa als culers. L’exjugador del FC Barcelona Hristo Stóitxkov, que va ser Pilota d’Or l’any 1994, serà l’encarregat de fer al canari l’entrega simbòlica del guardó. 

Posteriorment, el búlgar també li entregarà la Pilota d’Or a Alexia, que compartirà el seu premi amb tota l’afició de l’Estadi. També amb les seves companyes, que acompanyaran a la capitana per commemorar l’èxit de la migcampista, però també el del futbol femení blaugrana. 

Aquesta serà, doncs, la segona vegada que Alexia ofereixi un reconeixement individual al Camp Nou, després de l’ofrena dels premis a 'Millor Jugadora d’Europa de l’Any' i 'Millor Migcampista de la Champions League 2020/21', que li va atorgar la UEFA a finals d’agost.  

A més, el mateix dissabte al migdia, Alexia també oferirà la seva Pilota d’Or a l’afició de l’Estadi Johan Cruyff, en la prèvia del Barça – Athletic Club de Lliga.

L'Estadi Johan Cruyff, gratuït per als socis

El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez disputa aquest dissabte al migdia (12.00 hores) la dotzena jornada d’un campionat de Lliga en què l’equip blaugrana és líder amb ple de victòries.

Cal recordar que les entrades al Johan Cruyff són gratuïtes per als socis (amb retirada prèvia obligatòria) i que en queden de disponibles per al públic en general a partir de 9 euros.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut