El Barça Lassa arrencarà la pretemporada el 3 d’agost

El Barça Lassa arrencarà la pretemporada el 3 d’agost

Els blaugranes faran una estada a Encamp (Andorra) del dia 5 al 9 i jugaran partits amistosos contra el THW Kiel (dia 12) i el Montpeller (dia 17) abans de començar les competicions oficials

El Barça Lassa 2018/19 iniciarà la nova temporada el divendres 3 d’agost amb un pla de treball ja definit. El conjunt de Xavi Pascual, després de tancar el curs passat amb sis títols de set possibles, arrencarà de nou amb el mateix objectiu de lluitar per tots els títols i les piles carregades. Ho farà, però, amb cinc cares noves a la plantilla: Ludovic Fàbregas, Thiagus Petrus, Gilberto Duarte, Casper Mortensen i Kevin Möller.

L’equip iniciarà la pretemporada amb les primeres proves físiques al Palau Blaugrana, i el diumenge 5 es dirigirà a Andorra per realitzar l’habitual estada a Encamp, que finalitzarà el dijous 9. Durant aquests dies, els jugadors completaran triples sessions d’entrenaments, que combinaran la pista i la pilota amb el treball físic. En tornar d’Andorra, l’equip disputarà el primer partit amistós. Serà el diumenge 12 a Hamburg i amb el THW Kiel com a rival (15.45 h). Després d’uns dies d’entrenaments a Barcelona arribarà el segon amistós. En aquest cas, els blaugranes es desplaçaran a Montpeller el divendres 17 per enfrontar-se amb l’actual campió d’Europa (20.30 h).

Primers títols en joc

Un cop disputats els dos amistosos arribaran els primers partits oficials del curs. El dimecres 22 el Barça Lassa visitarà la pista del Sant Esteve Sesrovires per disputar les semifinals de la Supercopa de Catalunya, i, en cas de victòria, el diumenge 26 jugarà la final a Granollers contra el guanyador de l’altra semifinal, que enfrontarà el Fraikin Granollers i l’Handbol Bordils. Tots aquests enfrontaments serviran per preparar el primer títol estatal, que es disputarà el diumenge 2 de setembre. Al Palau d’Esports de La Rioja el Barça Lassa i el BM Logroño La Rioja es jugaran la Supercopa Asobal.

Serà un mes de preparació, partits amistosos i oficials, càrrega física i compenetració amb les noves incorporacions. Tot això, amb l’objectiu de tornar a lluitar pels títols en joc en una temporada llarga i exigent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut