Thiagus Petrus: “La meva il·lusió és guanyar la Champions”

Thiagus Petrus: “La meva il·lusió és guanyar la Champions”

El brasiler, consagrat com un gran especialista defensiu, arriba al Barça Lassa amb molta il·lusió i amb ganes d’afrontar “una de les etapes més boniques de la meva carrera”

El jugador brasiler de 29 anys, procedent del SC Pick Szeged ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa per a les properes dues temporades. A la roda de premsa celebrada al Palau Blaugrana hi han assistit el directiu responsable de la secció Joan Bladé, el director d’esports professionals Albert Soler, i el mànager esportiu de la secció d’handbol David Barrufet.

Thiagus Petrus arriba a la disciplina blaugrana després de proclamar-se campió d’Hongria la temporada 2017/18, i amb l’objectiu de reforçar la defensa de l’equip i assaltar la màxima competició continental. “La meva il·lusió és guanyar la Champions, és la màxima competició a nivell de clubs i és un dels motius pels que he decidit venir aquí”, ha explicat el lateral brasiler.

David Barrufet ha definit la nova incorporació blaugrana com “un especialista defensiu, amb molta mobilitat i que encaixa molt bé en diferents posicions de la defensa”. I ha apuntat que “és un jugador ràpid que juga molt bé el contraatac, i que pot aportar solucions en atac quan sigui necessari”.

“M’han parlat meravelles del Barça”

Petrus s’ha mostrat content i amb ganes de començar, i ha manifestat que “és un honor per a mi jugar al Barça, i espero acoblar-me ràpid a l’equip”. El brasiler, que afronta aquesta nova etapa amb molta il·lusió, ha assegurat que “tots els jugadors volen venir a jugar aquí” i que, “la que comença ara, és una de les etapes més boniques de la meva vida”.

El nou jugador culer, que ha compartit vestuari prèviament amb alguns exblaugranes com Juanín Garcia, Albert Rocas i Rubén Garabaya, ha reconegut que “tots els jugadors que han estat al Club tenen coses bones a dir, només m’han parlat meravelles del Barça”.

Per últim, el brasiler ha declarat que arriba amb la intenció de treballar molt i d’ajudar l’equip a millorar el joc col·lectiu. En aquest sentit ha expressat que on se sent més còmode “és en el contraatac, però puc aportar diferents coses, sempre intento fer el que em demana l’entrenador en funció del que l’equip necessita de mi”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut