Casper Mortensen: “Estic complint un somni”

Casper Mortensen: “Estic complint un somni”

L’extrem danès ha estat presentat com a nou jugador blaugrana i s’ha mostrat motivat per començar la seva nova etapa: “Estic aquí per aconseguir tots els títols possibles”

Casper Mortensen, que portarà el dorsal 6 a l’esquena, ha estat presentat aquest dimecres al Palau Blaugrana com a nou jugador del Barça Lassa d’handbol per a les pròximes tres temporades. A la roda de premsa ha estat acompanyat pel director d’esports professionals, Albert Soler, el mànager esportiu de la secció d’handbol, David Barrufet, i el directiu responsable de la secció, Joan Bladé.

L’extrem danès arriba al Barça Lassa d'handbol després d’haver militat al TSV Hannover, equip de la Bundeslliga alemanya. En la passada temporada, Mortensen es va convertir en el màxim golejador de la lliga anotant 198 gols en 30 partits (85 des de la línia de 7 metres). El mànager esportiu de la secció, David Barrufet, ha valorat positivament la incorporació de Casper, “és un jugador molt complet, màxim golejador a la lliga la temporada passada, ens permetrà sortir amb rapidesa al contraatac i esperem que ens ajudi a guanyar tots els títols possibles”.

Mortensen, que va aconseguir la medalla d’or als Jocs Olímpics de Rio, arriba a les files blaugranes amb ganes d’aconseguir més títols, “Sóc aquí per guanyar cada partit, he vingut al millor lloc per guanyar la Champions, espero que els pròxims tres anys siguin magnífics”.

“Vaig dir al meu pare que el meu somni era jugar al Barça”

Mortensen ha tingut clar des de sempre quin era el seu somni, i ha explicat l’anècdota que quan tornava a casa d’entrenar-se quan era petit, un dia el seu pare li va preguntar quin seria el seu somni, i ell li va respondre que, sens dubte, jugar al Barça. “És un dels dies més feliços de la meva vida”, ha comentat l’extrem danès.

El nou jugador blaugrana va fer les primeres passes a la lliga danesa. Ara arriba al Barça Lassa d’handbol amb grans expectatives: “M’agrada demostrar el que valc sobre el camp, intentaré mantenir un bon nivell en atac i en defensa, estic aquí per guanyar-ho tot”.

Casper Mortensen també s’ha mostrat optimista davant el nou projecte del Barça Lassa d’handbol: “És un moment especial per al Barça, han fitxat talents joves de tot el món. Combinar la joventut d’Andersson o Ludovic Fabregas amb l’experiència de Víctor Tomàs és clau per conquerir-ho tot”. Mortensen ha acabat la presentació dient que ja té ganes de començar la pretemporada amb els seus companys el pròxim 3 d’agost i demostrant que ja està aprenent a parlar castellà: “Muchas gracias. Vamos, Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut