fcb.portal.reset.password

Pascual, donant instruccions durant un partit. FOTO: Arxiu FCB

Xavi Pascual i Álex Abrines han atès els mitjans informatius aquest dijous com a prèvia del partit del pròxim divendres contra l’EA7 Emporio Armani. “Després del triomf a Munic afrontem el partit amb il·lusió contra un rival de primer nivell. El tenim en una gran consideració tot i que porti dues victòries. El partit de demà serà difícil i serà maco per a l’espectador”, ha comentat Pascual, que ha deixat clar que el Milà “ens exigirà un molt bon partit com el d’anada, on vam ser capaços de capgirar una mala dinàmica”.

Preguntat al respecte de la classificació dels italians, que han guanyat 2 partits, el tècnic catlà ho té clar: “És un tipus d’equip que et sorprèn en els primers minuts, a nivell de físic i mentalitat. Estan quarts i té aspiracions de classificar-se per al top 16. Serà una nit difícil. No crec que el Milà demà tingui molta pressió, voldrà guanyar al líder i quan planteges un partit des dels reptes no tens tanta pressió”

Reptes constants

“Aconseguir un 6-0 és duríssim. No podem pensar que el camí ha estat fàcil, seguirà sent complicat perquè els rivals són de molt alt nivell. Ens han costat molt d’esforç tot el partit. No et pots refiar ni tampoc relaxar. Cada partit és un nou repte, tenim una renda important, però hem de mantenir la bona línia que sempre costa d’agafar”, ha explicat Pascual, que espera un bon Palau Blaugrana per aconseguir la setena victòria de la primera fase davant del seu públic.

Pel que fa al nivell de l’equip, el seu estat físic, i el marge de millora, l’entrenador de Gavà ha explicat que sempre es pot fer millor: “Hem de seguir creixent, hem d’aprendre moltes coses encara, hem de trobar bons rendiments individuals i col·lectius. Tenim molt marge de millora, hi ha coses que no fem bé encara i hem d’anar pas a pas. Tenim recorregut però estem bé a nivell mental”.

Abrines, amb confiança

Pel que fa a Álex Abrines, l’escorta mallorquí ha explicat com veu el pròxim rival i també com es troba actualment: “Tothom està amb molta confiança, podem jugar tots, tots aporten i és molt important per a nosaltres seguir en aquesta línia. Pel que fa a mi, estic bé, he gaudit de molts minuts i això és un inici, em queda molt per aprendre i millorar cada dia”.

Finalment, Abrines, que va fer el seu triple número 100 a la Lliga Endesa a la pista del Fuenlabrada, ha explicat que el Milà “ té jugadors amb molt talent, físic, que juga 1x1 i ens hem d’ajudar els uns als altres i hem de vigilar en defensa” i ha afegit que el Barça “l’objectiu principal és seguir competint al màxim nivell i seguir imbatuts”.

Les renovacions

Durant la roda de premsa se li ha preguntat al tècnic què en pensava de la renovació de Marcus Eriksson i en quin es trobava la seva. “La renovació Eriksson és una bona acció del club, diposita en ell la seva confiança. Pot mirar el futur amb il·lusió”, ha comentat Pascual, que ha explicat que, pel que fa al seu contracte, “hi ha hagut contactes per a la meva renovació i segur que ens entendrem, no em preocupa massa. Només em preocupa el dia de demà, en aquest cas el Milà”, ha conclòs.

Tornar a dalt