fcb.portal.reset.password

Lampe, en un entrenament amb les jersey cams. FOTO: euroleague.com

L’organització de l’Eurolliga ha preparat una acció per al partit d’aquest dijous entre el Reial Madrid i el FC Barcelona corresponent al Top 16. D’acord amb el compromís de l’Eurolliga per millorar l’experiència dels aficionats amb les noves tecnologies, els àrbitres que xiulin el partit entre els blancs i els blaugranes seran els encarregats de portar una microcàmera al pit per donar una altra visió del joc als aficionats. D’aquesta manera, el partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona serà la primera vegada en la història de l’esport que es permetrà portar càmeres als àrbitres mentre es disputa un partit de bàsquet professional.

Lampe i Jackson proven les Jersey Cams

L’Eurolliga continua fent proves amb els jugadors per estudiar que en un futur proper també portin les microcàmeres. En aquest sentit, jugadors del FC Barcelona com Maciej Lampe i Edwin Jackson ja han pogut tastar aquesta experiència en un entrenament. El jugador polonès es va mostrar satisfet amb l’experiència: “M’he sentit molt bé amb la càmera, no molestava gens. No és pesada i no ens complica res en el joc”. ”Aquesta càmera donarà als fans una nova visió de les faltes i de les accions des d’un angle diferent. Mai havia vist ningú jugar amb una càmera al pit. És definitivament interessant”.

En aquesta línia, Jackson, ha coincidit amb Lampe en la valoració de les Jersey Cams: “M’he sentit molt bé perquè no canvia res del que faig regularment. No és gens pesat i puc continur jugant al meu joc”. “A més, pot proporcionar als fans imatges diferents i donar un cop d’ull més de prop al joc i fins i tot als jugadors”, ha sentenciat el jugador francès.


Inside view FC Barcelona basketball team... por fcbarcelona

Tornar a dalt