fcb.portal.reset.password

Satoransky abans de sortir a jugar - FOTO: FCB

El retorn de Tomas Satoransky va ser el més destacat de la victòria del Barça a Milà (63-78). El base txec va tornar a jugar amb l’equip després d’haver-se recuperat d’una alteració del ritme cardíac. Al final del partit, Satoransky es va mostrar molt content. “M’he sentit molt bé amb el meu debut oficial amb el Barça”, va dir el base. “Estic molt content per estar amb l’equip i haver aconseguit aquesta victòria tan important”, va afegir, i va reconèixer: “Aquestes tres setmanes han estat molt dures per a mi, jo l’únic que volia fer era jugar amb el meu equip i estar disponible per ajudar-los”.

Per la seva part, l’entrenador Xavi Pascual va posar èmfasi en la reacció de l’equip: “Crec que hem iniciat el partit molt tous, però després del primer temps mort hem canviat la mentalitat i hem aconseguit jugar molt més durs, més agressius, tant en defensa com en atac”, ha valorat l’entrenador del Barça.

Segons Pascual, la segona part també ha començat amb dubtes, però aviat “ens hem fet dominadors de la situació i hem aconseguit aquesta important victòria per a nosaltres”. Tot i el gran nombre de baixes, Pascual ha aplaudit l’actitud de l’equip. “Teníem les baixes de Navarro, Lampe i Eriksson, i la resposta ha estat col·lectiva, hem fet una bona feina d’equip”, ha considerat, i ha destacat la figura de Tibor Pleiss. “Ha jugat molt bé, estem molt contents per això, és un noi molt important per a nosaltres i tant de bo ens ajudi molt en el futur”, ha dit del pivot alemany.

Abrines: “La victòria és justa, hem fet molt bon treball”

Àlex Abrines, un dels jugadors més destacats d’aquest inici de temporada, ha valorat haver superat els primers minuts, en què no han sortit “gaire bé”. “Ens hem pogut concentrar i hem estat molt durs en defensa. En atac hem estat molt encertats a la línia de 3. La victòria és justa, hem fet molt bon treball”, ha afegit el màxim anotador del partit abans de mostrar-se content pel bon moment de forma pel qual està passant. “Personalment espero que la meva ratxa continuï així. Estic en un bon moment i espero aprofitar-ho el màxim possible”, ha  finalitzat.

Tornar a dalt