fcb.portal.reset.password
El logo de l'Euroleague Basketball Asian Tour

El logo de l'Euroleague Basketball Asian Tour

L’Euroleague ha designat el FC Barcelona per ser l’equip que la representi a l’Euroleague Bàsquet Asia Tour, que tindrà lloc del 6 a l’11 d’octubre. Els blaugranes jugaran un partit a Hangzhou i un altre a Taipei, entre altres activitats.

El 7 d’octubre a les 19.35 h, hora local, el FC Barcelona jugarà un partit contra el Hangzhou Zhejiang Lions, un dels equips més poderosos de l’Associació Xinesa de Bàsquet. L’11 d'octubre els de Xavi Pascual seran a Taipei per enfrontar-se al Taiwan Mobile a les 18.30 h, hora local.

Les activitats de la gira a la Xina

La primera parada de la gira serà a la ciutat de Hangzhou. El Barça de bàsquet hi aterrarà el 6 d’octubre i participarà en diverses activitats amb els mitjans de comunicació. A més, també durà a terme una sessió d’entrenament oberta.

El dia 7 hi haurà activitats amb els mitjans de comunicació abans del partit contra el Zhejiang Lions al Hangzhou Stadium, un pavelló amb capacitat per a 5.036 espectadors.

El Zhejiang Lions es va fundar el 2005 i va entrar a la CBA el 2006. L’equip va arribar als play-offs de la competició tres temporades consecutives (2008, 2009 i 2010). Està dirigit per Li Chunjiang i els seus jugadors estrella són Zhijie Lin i Jonathan Gibson.

L’endemà del partit el FC Barcelona tindrà un dia ple d’activitats a Hangzhou. Al matí, a la Universitat de Zhejiang, lequip participarà en un clínic, realitzarà una visita a l’escola i farà una trobada amb nens locals, dins del programa ‘One Team’ de l’Eurolliga. A la tarda, l’equip visitarà un dels llocs més populars de la ciutat, el Llac de l’Oest.

Les activitats a Taipei

El mateix dia 8 a la nit els blaugranes es desplaçaran a Taipei per realitzar la segona part de la gira. El 9 i el 10 d'octubre l’equip assistirà a una altra trobada del programa ‘One Team’. A més de les sessions d’entrenament programades, els blaugranes tindran trobades amb els mitjans de comunicació i els espònsors locals.

L’11 d'octubre el FC Barcelona s’enfrontarà al Taiwan Mòbils a les 18.30 h, hora local, al Taipei Arena, un pavelló amb capacitat per a 15.000 espectadors.

El Taiwan Mobile es va fundar el 1983 i va canviar de nom el 2011. L’any 2013 el club va contractar el seu primer entrenador estranger, Otis Hughley. L’equip ha anat guanyant força en els últims anys i va ser de nou als play-offs 2012/13 després de sis anys d’absència. Va ser el subcampió de la Lliga taiwanesa SBL d’aquella mateixa temporada.

 Un orgull representar el bàsquet europeu

“Estem orgullosos d’haver estat escollits per representar el bàsquet europeu en un esdeveniment tan important com l’Euroleague Basketball Asia Tour”, afirma Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona. “Una competició global com l’Euroleague i un club global com el FC Barcelona uniran les seves forces per desenvolupar l’esport del bàsquet a la Xina i a Taiwan”.

“Sabem que hi ha molts aficionats del Barça a la Xina i a Taiwan. Serà un plaer per a nosaltres compartir amb ells el que el nostre club representa i els nostres valors en totes les activitats que estem preparant durant la nostra estada allí”, apunta Joan Bladé.

“El fet que el FC Barcelona representi la màxima competició europea a l’Euroleague Basketball Asia Tour és un altre gran exemple del compromís dels nostres clubs per crear sinergies amb els aficionats al bàsquet de tot el món", afirma Jordi Bertomeu, president i CEO de l’Eurolliga.

“A mesura que els nostres vincles amb l'Eurolliga de bàsquet continuen creixent, ens agradaria expressar la nostra emoció per poder realitzar una altra gran gira i arribar a parts d’Àsia on el bàsquet és apreciat i adorat", explica Shoto Zhu, conseller delegat i fundador d’OCEANS Màrqueting.

Tornar a dalt