fcb.portal.reset.password

Ante Tomic 2018

Ante Tomic i el FC Barcelona seguiran junts fins al 30 de juny del 2018, amb opció de seguir fins al 2019. El pivot croat i el Club han arribat a un acord perquè el jugador segueixi defensant la samarreta del Barça durant tres temporades més. Així doncs, amb aquesta renovació, Tomic seguirà sent el referent interior de l’equip de Xavi Pascual, que s’assegura el millor cinc de la competició europea, un dels més complets del món i que els aficionats del Barça podran seguir gaudint al Palau Blaugrana.

Referent a Europa

Va arribar a Barcelona l’estiu del 2012, procedent del Reial Madrid, i a poc a poc s’ha convertit en un referent, en un jugador imprescindible. Des dels seus 217 centímetres veu el bàsquet com pocs i, a més d’anotar i rebotejar, sap assistir als seus companys i generar perill només amb els seus moviments. En les tres temporades que porta amb l’elàstica blaugrana, a falta d’acabar el Play-off de la Lliga Endesa, ha aconseguit una Copa del Rei (2013) i també una Lliga ACB (2014).

Pel que fa a la competició europea, Tomic ha arribat amb el Barça a dues Final Four, i els seus registres aquest curs 2014/15, amb 11,5 punts, 7,1 rebots i 18 de valoració per partit li han valgut la nominació per estar en el segon millor cinc de la competició. Pel que fa a la Lliga Endesa, a la Lliga Regular, ha obtingut unes mitjanes de 10,1 punts, 6,2 rebots i una valoració de 14,3.


Ante Tomic, futur blaugrana por fcbarcelona
Tornar a dalt