fcb.portal.reset.password
Joan Creus, en el moment que ha atès la premsa

Joan Creus, en el moment que ha atès la premsa. FOTO: V. SALGADO - FCB

Abrines, explicant les seves sensacions als mitjans

Abrines, explicant les seves sensacions als mitjans. FOTO: V. SALGADO - FCB

[[DES_1]] Joan Creus ha parlat aquest dissabte sobre la situació de l’equip després de la dura derrota per 38 punts a la semifinal (62-100) de la Final Four de Milà. El secretari tècnic ha deixat clar: “No pot tornar a passar més”. “El Barça és el Barça, i si guanyes de 20 has de guanyar de 25, i si perds de 10 has d’intentar perdre de cinc”, ha deixat clar el secretari tècnic de la secció de bàsquet.

Pel que fa al moment i al futur de l’equip en el que resta de temporada, Creus ha explicat el següent: “En línies generals estem contents de la feina feta, de l’evolució de l’equip, que ha anat de menys a més. Arribàvem a Milà en bona línia”, ha valorat Creus. També ha afegit: “És un dels moments més durs dels últims sis anys, però sempre ens hem aixecat. En les últimes sis Final Four hem estat en cinc i per això hem de seguir treballant en la mateixa línia”.

És un dels moments més durs dels últims sis anys, però sempre ens hem aixecat

Caure de manera contundent en una Final Four és un cop molt dur. Per Creus, els jugadors blaugranes tenen ganes d’acabar de la millor manera possible la Lliga: “Tenim jugadors molt compromesos i ha estat un cop dur per a ells, i estan capacitats per tornar a guanyar”. “Estem entre els tres millors d’Europa i pot ser que el Madrid estigui per sobre. Té una capacitat innata per generar joc i és imprevisible. Per guanyar-los cal estar sempre molt concentrat”, ha finalitzat Creus, que espera que l’equip torni a ser ell mateix al més aviat possible”.

Abrines: "Hem de canviar la mentalitat"

"Costa aixecar-se, però sabem que hem de canviar la mentalitat perquè tenim un altre partit. No podem canviar el passat i per molt que facis ara no podràs jugar la final. Fins que no superem aquest cop, no canviarà la nostra manera de veure el partit", ha comentat Álex Abrines. El seu company Tomic, per la seva banda, ha assegurat: "És una derrota que fa mal i només és culpa nostra, no vam fer positiu per guanyar".

Tornar a dalt