fcb.portal.reset.password

Trobada amb nens d'Encamp

Després d’unes intenses jornades d’entrenament, els membres del Barça Regal han gaudit d’un matí de descans. Alguns jugadors han preferit donar una volta per la veïna Andorra la Vella, altres han escollit descansar a l’hotel d’Encamp i d’altres han volgut anar a donar un vol pels voltants de l’hotel. Xavi Pascual està content de la feina feta fins ara i ha volgut donar unes hores de descans als seus jugadors.

A la tarda, el conjunt blaugrana torna a l’activitat al pavelló d’Encamp amb el penúltim entrenament abans del partit que el Barça Regal disputarà davant del València Bàsquet a Lleida dissabte, a partir de les 20.45 hores.

Trobada amb els nens d’Encamp

Dijous a la tarda, l’equip va rebre la visita de 52 nens d’Encamp amb els quals va compartir una bona estona. Els nens, que durant tot l’estiu han participat en activitats esportives centrades en els Jocs Olímpics, van ser els encarregats de poder entrevistar els membres del Barça Regal. Les preguntes van anar destinades als jugadors, i a Xavi Pascual, però també al doctor i al delegat de l’equip. Els nois van preguntar sobre anècdotes viscudes en aquests Jocs Olímpics, per les lesions dels jugadors i per la logística de l’equip. Es va passar una bona estona, doncs, abans de començar la sessió preparatòria.

Huertas es perd el primer amistós

Marcelinho Huertas no podrà jugar dissabte el primer amistós de la temporada a Lleida davant el València Basket, ja que té permís del Club per resoldre uns assumptes personals.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();