fcb.portal.reset.password

Sada, en un partit de la temporada passada al Palau / FOTO: Arxiu-FCB

Víctor Sada comença “amb la màxima ambició” la seva vuitena temporada amb el Barça Regal. El jugador blaugrana, que té ganes de començar ja totes les competicions, espera que aquest curs sigui “rodó per a mi i per al Club”. El badaloní demana “paciència”, ja que hi ha hagut “grans canvis, amb molts fitxatges de gent jove, jugadors amb experiència i amb molta qualitat” i, per tant, “aquells que arriben nous han d’aprendre el nostre estil”. Víctor Sada, però, considera que “tenim una plantilla molt competitiva i que aspira a guanyar-ho tot”.

Negociacions contractuals

El base del Barça Regal va renovar el seu contracte amb el Club per les properes dues temporades el 17 d’agost passat. “Ha estat un estiu complicat i difícil, perquè les dues parts volíem seguir, però el món de la negociació i els sentiments van a part”, ha explicat el blaugrana, que està content perquè “estic al Barça, que és el que jo volia i tots volíem”. D’aquesta manera, Víctor Sada encara la seva desena temporada a la Lliga ACB i la vuitena amb el Barça Regal, ja que durant els cursos 2006/07 i 2007/08 va jugar a l’Akasvayu Girona.

Aportacions a l’equip

El badaloní ja sap què haurà de fer l’equip en els propers partits: “Al Juan Carlos [Navarro] l’haurem de mimar i ajudar quant a minuts i responsabilitat”. I també quina serà la seva tasca: “El Marcelinho i jo ja coneixem l’equip suficientment bé per saber què hem d'aportar. Espero que el trio Navarro-Huertas-Sada torni a funcionar molt bé”.

Pel que fa als nous fitxatges, Sada creu que Jasikevicius pot fer una gran aportació a l’equip: “En Saras, atesa la seva experiència i el tir exterior que té, pot ajudar bastant en la posició d’escorta”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();