fcb.portal.reset.password

Creus, Pascual i Bladé, a les oficines del Club / FOTO: ÁLEX CAPARRÓS-FCB

Xavi Pascual serà el tècnic del Barça Regal fins al 30 de juny del 2015. Aquest divendres, en una roda de premsa conjunta amb el directiu Joan Bladé i el secretari tècnic Joan Creus que ha servit per formalitzar l’acord anunciat ara fa una setmana, Pascual ha reconegut que afronta el futur amb optimisme. Malgrat el procés de renovació que ha patit l’equip aquest estiu, amb cinc cares noves, l’entrenador creu que “al Barça no hi ha anys de transició” i que, per aquest motiu, “no podem perdre la competitivitat”. Al Palau Blaugrana, l’exigència sempre és màxima.

Creus: “Estem en el bon camí”

L’equip, doncs, intentarà competir per guanyar totes les competicions en joc. És el que pensa també Joan Creus, que demana només “una mica de temps”, “uns mesos”, perquè els tots els jugadors es coneguin millor. Paciència, en definitiva. “La base de l’equip està formada per quatre o cinc jugadors nous, cosa que suposa un intent de renovació que implica mirar cap al futur”, ha declarat. El secretari tècnic, però, és optimista: “Estem en el bon camí. Pascual intenta fer un bàsquet modern i atractiu, que agradi i enganxi”.

Aposta pel bàsquet formatiu

El Club ha apostat per Xavi Pascual, però també pel bàsquet formatiu. “Volem reproduir el model esportiu que hi ha al futbol”, ha anunciat Joan Bladé. El directiu responsable de la secció
creu que “en els propers anys jugadors joves aniran arribant al primer equip”. Ha aclarit, però, que això no vol dir que “el Barça Regal no vulgui jugadors de primer nivell, que han de ser el mirall d’aquests joves jugadors”.

En aquest sentit, Pascual també s’ha mostrat optimista: “En un futur pròxim segur que veurem moltes cares noves, sempre i quan aquests jugadors de la base tinguin el nivell que s’exigeix al primer equip, que és molt alt”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();