fcb.portal.reset.password

Navarro, en una imatge d'arxiu. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Ni les molèsties físiques, ni l’exigent defensa del Caja Laboral van evitar que Juan Carlos Navarro escrivís una nova pàgina a la història del bàsquet. L’escorta va contribuir amb 11 punts a la victòria del Barça Regal al Fernando Buesa Arena. Aquests números li van servir per enfilar-se fins als 3.005 punts i convertir-se en el primer jugador que supera la barrera dels 3.000 a l’Eurolliga. “Estic molt content, ser el primer que arriba als 3.000 és molt important i esperem que siguin molts més”, ha manifestat el capità del Barça Regal.

La fita es va produir al minut 4:49 del primer quart quan el de Sant Feliu de Llobregat va anotar el que era el seu segon triple. D’aquesta manera va segellar aquest rècord que seguirà eixamplant partit rere partit i que el mantindrà com el màxim anotador de l’Eurolliga. Des del punt de vista personal, però, ha reconegut que “no era conscient del tema dels punts, estava més pendent de la lesió, tot i que m’he trobat molt millor del que m’esperava”.

El rei des dels 6,75

La fam de Navarro és infinita i, per si no n’hi havia prou, els tres triples que es va apuntar l’han catapultat fins al cim dels canoners a Europa. Amb 421 llançaments de tres punts convertits, ha igualat l’exblaugrana Gianluca Basile, que tenia la millor marca fins que el gran capità blaugrana ha decidit acabar amb aquesta fita i escriure-hi el seu nom.

Cal seguir així

‘La Bomba’ també ha tingut temps per valorar el rendiment de l’equip en les últimes setmanes i, especialment, en el matx a Vitòria. “Vam fer un partit molt complet, crec que tothom que va sortir va estar a l'alçada. Portem una ratxa molt bona, i hem de continuar”, ha assenyalat.

“Era molt important tallar la ratxa del Caja Laboral i més, amb l'ambient que hi havia allà. Volíem tenir una ratxa important, ja que és quelcom que busquem per arribar a la Copa al màxim nivell”, ha subratllat, finalment. “Crec que hi ha equip, que s'estan fent millor les coses i aquest és el camí”, ha conclòs el capità.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();