fcb.portal.reset.password

Navarro, durant el partit. FOTO: ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Juan Carlos Navarro ha fet història a la Lliga Endesa. Ha anotat 28 punts en el triomf del Barça Regal davant el CAI Saragossa i d'aquesta manera ha arribat als 7.035 punts a la història de l'ACB. El rècord amb la samarreta del Barça era de Juan Antonio San Epifanio 'Epi', que en va anotar 7.029 des de la creació de la Lliga ACB (els punts que va anotar a la Lliga Nacional no estan comptabilitzats).

Així doncs, Juan Carlos Navarro ha escrit una pàgina més als llibres d'història del Barça de bàsquet i, a més de ser un dels jugadors més llorejats de la història, també ha establert un nou rècord d'anotació que serà molt difícil de superar. I és que el capità blaugrana encara té corda per a estona, molts reptes per endavant amb la part final de l'Eurolliga i la Lliga Endesa i té contracte fins al 2015.

“Superar un mite com Epi és molt gran”, ha comentat Juan Carlos Navarro, que ha reconegut que no tenia el rècord al cap. “A vegades si hi penses no ho aconsegueixes, tot i que sabia que estava a prop i era una cosa que passaria aquesta temporada”, ha explicat el de sant Feliu, que ha afegit: “Amb l’ajuda dels meus companys i del Palau, sé que he aconseguit alguna cosa important en un Club que és casa meva. Espero poder sumar molts més punts amb el Barça i estar molts més anys aquí”, ha finalitzat Navarro.

La classificació històrica d'anotadors

1 Alberto Herreros (9.759p)
2 Jordi Villacampa (8.991p)
3 Brian Jackson(8.651p)
4 Granger Hall (8.039p)
5 Joan Creus (7.929p)
6 Joe Arlauckas (7.543p)
7 Velimir Perasovic (7.387p)
8 Juan Carlos Navarro (7.035p)
9 Juan Antonio San Epifanio (7.029p)
10 Darryl Middleton (6.425p)

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();