fcb.portal.reset.password

Saras, durant el tercer partit / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Del millor escenari possible a una perspectiva més complicada. El Barça Regal necessita guanyar el quart partit del play-off, aquest diumenge a les 19 hores al Palau Blaugrana, per poder forçar el cinquè partit definitiu per aconseguir el títol de Lliga. Els barcelonistes, després d’igualar l’eliminatòria a Madrid i recuperar el factor pista, hauran de vèncer en el quart xoc per poder tancar la temporada amb la consecució del doblet (Lliga i Copa del Rei).

Canviar la història


El conjunt de Xavi Pascual juga contra la història. I és que els precedents anteriors no són favorables en les eliminatòries finals. L’estadística ens recorda que en vuit de les nou ocasions (89%), el 2-1 s’ha emportat la victòria. Els blaugranes, però, ja saben què és guanyar en aquesta fase final a Madrid (71-72, en el segon compromís).

Repetir èxit


Tot i que les previsions no són les més favorables, el Barça Regal també sap què és guanyar el Reial Madrid en el cinquè partit d’una fase final, ja que l’any passat el conjunt de Xavi Pascual va assolir el títol de Lliga en l’últim enfrontament de tots. Els barcelonistes, que també perdien per 2-1, van aconseguir superar els blancs al Palacio de los Deportes i van sentenciar la final en un gran cinquè partit al Palau Blaugrana.

Tornar a dalt