fcb.portal.reset.password

Aficionats al Palau Blaugrana / FOTO: ARXIU FCB

Els socis del Barça han mostrat un gran interès per viure els partits del Barça Regal al Palau Blaugrana. Aquest dimarts a les 10 hores s’ha engegat una campanya per abonar-se als partits de bàsquet al Palau i en només 15 minuts s’han esgotat els 270 abonaments disponibles.

A partir d’ara s’ha obert un període de llista d’espera que acollirà totes les peticions de la 271 en endavant per resoldre qualsevol possible incidència en les peticions acceptades. Aquesta llista d’espera restarà oberta fins al proper dia 1 d’octubre. A partir d’aquesta data, caldrà dirigir-se a les oficines de l’OAB per inscriure-s’hi.

Fidelitzar els abonats

Amb aquesta política d’abonament, el FC Barcelona vol aconseguir fidelitzar al màxim els abonats, mitjançant accions de micromarqueting adreçades als abonats que no van poder assistir al Palau ni van alliberar els seus seients en el transcurs de la darrera temporada, i, paral·lelament, vol aconseguir, també, que els aforaments al Palau millorin gràcies a una política de venda d’entrades molt més econòmica.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();