fcb.portal.reset.password

Mickeal, en una imatge a l'Eurolliga. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

La baixa de Pete Mickeal pel que queda de temporada per culpa d’un tromboembolisme pulmonar ha deixat tocada la plantilla del Barça Regal, que perd un dels seus referents a l’equip. Aquest dimarts el capità Juan Carlos Navarro, Víctor Sada i Erazem Lorbek han valorat davant dels mitjans informatius com pot afectar a l’equip l’absència de Pete Mickeal. Erazem Lorbek ha evidenciat la importància de l’americà. “És un gran jugador i segurament és insubstituïble. Ara tots haurem de fer un pas endavant. Perdre’l és un cop fort, però hem d’estar junts”, diu l’eslovè.

Un pas endavant de tots

Anteriorment ens va passar –el 2011- i ho vam poder tirar endavant. Esperem que aquest cop també sigui així. Això varia els plans de qualsevol entrenador i company, però cal seguir amb l’objectiu més immediat dels ‘play-off’ de l’Eurolliga”, comenta Juan Carlos Navarro, que afegeix: “És un cop difícil, però el que hem de fer és aixecar-nos. Hi ha equip suficient i tots hem de fer un pas més”. “A nivell humà tots estem tocats, i més perquè ja ho havia patit, però això continua i intentarem guanyar per ell”, ha dit, a més, l’escorta blaugrana.

Víctor Sada, per la seva banda, ha reconegut que la notícia va ser un cop dur per a ell. “Quan vaig conèixer el que tenia el Pete em va canviar la cara. Sobretot per com és ell i el gran esforç que havia fet per recuperar-se. El millor de tot plegat és que s’ha detectat a temps, ja sabem que la salut és el més important”, diu el de Badalona. I és que Sada ha explicat que “l’equip ha de pair la notícia, pensar en ell, que estigui bé i mirar endavant”.

Cop humà i esportiu

A nivell esportiu és un cop dur. És una de les nostres referències. Però hem de seguir endavant pel Pete, perquè som un equip i perquè anirem a totes. Cadascú haurà de donar una mica més”, assegura Sada, que té clar que el Barça Regal té equip suficient per afrontar el final de temporada. “Som una plantilla llarga i hem de treballar molt bé, fer un pas endavant en anotació, caràcter..., hem d’aprendre a jugar sense ell”, explica el base del Barça.

Navarro segueix amb el seu pla específic

Juan Carlos Navarro ha comentat que, tot i la baixa de Mickeal, seguirà amb el pla específic que li ha de permetre arribar en les millors condicions a la part final de la temporada. “Seguirem en el mateix camí, que és arribar en el millor possible als ‘play-off’. Hem de seguir mesurant les càrregues”, ha dit l’‘11’ blaugrana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();