fcb.portal.reset.password

Sada, en un partit de la temporada passada al Palau / FOTO: Arxiu-FCB

A continuació reproduïm íntegrament el comunicat del FC Barcelona sobre les negociacions de la renovació del contracte de Víctor Sada:

"Us informem que, després de més de vuit mesos negociant la renovació del jugador Víctor Sada, divendres passat va vèncer el darrer termini que tenia en consideració l’oferta feta al, fins a data d’avui, base de l’actual campió de la Lliga Endesa.

Els primers contactes es van produir a finals de l’any 2011, i en veure que no s’arribava a cap acord, el FC Barcelona va decidir inscriure al base blaugrana a la llista de jugadors sota dret de tempteig.

De tota manera, les negociacions es van seguir produint sense cap avançament substancial. La darrera oferta situava el jugador en una retribució superior a la que va rebre la temporada 2011/12 i superior a la majoria d’ofertes fetes a jugadors incorporats aquesta temporada a la nostra plantilla. Aquesta darrera oferta tenia com a data de venciment el divendres 20 de juliol a les 15.00 hores.

Sense haver rebut, a dia d’avui, comunicació formal de l’acceptació d’aquesta oferta, el FC Barcelona es veu obligat a obrir altres alternatives per a la posició de base.

El FC Barcelona vol expressar la seva convicció d’haver realitzat totes les negociacions valorant el jugador per tot el que ha donat al Club, per la seva trajectòria i pel seu compromís, fent una adaptació a la realitat del mercat. En les actuals circumstàncies, l’oferta màxima que rebrà el jugador per part del nostre club serà la que figura a l’oferta dipositada a l’ACB com a dret de tempteig."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();