fcb.portal.reset.password

Acord entre el Club Joventut Badalona i el FC Barcelona pels drets del jugador Marko Todorovic

El FC Barcelona i el Club Joventut Badalona SAD han arribat a un acord pel traspàs del jugador Marko Todorovic al Barça Regal. D’aquesta manera, el jugador s’incorporarà al FC Barcelona Regal per les dues properes temporades (2012/13 i 2013/14) amb una opció a una temporada més, fins al 30 de juny del 2015.

El Club Joventut Badalona vol expressar la seva satisfacció per l’acord i vol agrair al FC Barcelona el respecte demostrat per la feina formativa duta a terme pel club badaloní abonant una xifra compensatòria pels drets formatius del jugador. Així mateix, el FC Barcelona vol expressar el seu agraïment al Club Joventut Badalona per la discreció amb la qual s’han dut les negociacions, que confirmen les bones relacions institucionals entre ambdues entitats.

Finalment, el FC Barcelona vol agrair al jugador la seva predisposició per cedir part del seu salari per fer possible el traspàs, fet que confirma el seu respecte per la tasca realitzada pel Club Joventut Badalona i les seves ganes d’incorporar-se al FC Barcelona Regal.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();