fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual | FC Barcelona Regal

Xavi Pascual ha valorat el segon triomf sobre l'Unics Kazan que deixa l'eliminatòria 2-0 per al FC Barcelona Regal i l'equip a un únic triomf de poder certificar la seva classificació per a la desitjada Final Four d'Istanbul. "Estem francament contents del 2-0 i som conscients de la dificultat d'aconseguir-ho. Quan passi el partit de diumenge de la Lliga ja pensarem en el tercer partit", reconeix Pascual.

 

L'aportació de Wallace, Perovic i Anglès

"És important que segueixin apareixent tots els jugadors. Avui el 83% dels punts són del cinc inicial, i tant l'aportació de Wallace en l'últim quart ha estat clau amb un rebot i un atac, com la d'Ingles o Perovic amb els tirs lliures a un minut per al final", explica un Pascual que no ha dubtat a elogiar Mickeal o Navarro. De l'americà diu que "té un caràcter que és molt especial per a nosaltres; avui ha recuperat l'última pilota i ha entrat els dos últims tirs lliures demostrant el seu instint guanyador, i, combinat això amb el primer partit on ho va fer tot perfecte, demostra que és un jugador molt important ". Mentrestant, del de Sant Feliu sosté que "Navarro està fent una sèrie extraordinària tant en defensa com en atac".

 

El tercer partit

Sobre el possible guió en el tercer partit a Kazan, Pascual afirma: "Ja veurem com plantegen ells el partit, si tornen a anar al joc exterior, com solen fer, en accions postejant i fent els partits més lents, o aposten més per la creació ofensiva. Poden fer-ho de moltes maneres i tenen moltes possibilitats. Cal preparar-se per a qualsevol de les opcions".

 

Pendents de Ndong i paciència amb Eidson

Pascual ha explicat que Boniface Ndong s'ha lesionat en el múscul oblic de l'abdomen en el segon quart del partit, cosa que ha permès al visitant Jawai ser un dels destacats de l'Unics en el segon temps. Per al tècnic del FC Barcelona Regal, "cal agrair a Boniface el seu esforç per seguir ajudant-nos, però caldrà veure com evoluciona. Si el recuperem serà minvat". També ha parlat d'Eidson, del qual confia que "es recuperi bé i que no tingui tan desgast físic durant el partit com avui. S'ha hagut de sacrificar molt en defensa i li ha faltat potser una mica de qualitat física en atac. L'hem de continuar ajudant".

Tornar a dalt