fcb.portal.reset.password

Barça TV estrena aquesta nit una nova entrega d'un dels seus reportatges corresponents al programa 'Porta 104'. En aquesta entrega "Benvingut Wallace" coneixerem més detalls de la darrera incorporació del Barça Regal, el jugador nord-americà, amb passaport congolès, Charles Judson Wallace.

Primers dies a Barcelona

"La primera setmana va estar molt bé. M'agrada molt l'entrenador que tinc. M'agrada la ciutat i m'agrada el que estic veient del Club. Els companys m'estan tractant genial. La institució m'ha ajudat molt per adaptar-me el més ràpid possible. Així hem aconseguit tenir ja un cotxe i un pis. La veritat és que estic molt il·lusionat amb aquesta nova temporada. Estic desitjant començar."

Aspira a tot

"L'objectiu d'aquest equip és guanyar-ho tot: l'ACB i l'Eurolliga. Mai les he guanyades i estic molt il·lusionat davant la possibilitat de fer-ho. Aquest equip és molt bo i aquests son els meus objectius. Guanyar tot el que juguem. Personalment, el que he de fer és ajudar-lo a guanyar i fer el que l'equip necessiti de mi."

El passaport del Congo

"Vaig tenir l'ocasió de ser al Congo. Vaig passa-hi uns dies i la Federació del seu país estava interessada en què l'esport del bàsquet creixés. Tenen jugadors joves amb força talent, molt bons. Em vaig sentir satisfet de poder formar part de tot allò, de fer que el bàsquet pugui assolir un altre nivell. Així es com va arribar el passaport."

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();