fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro, amb l'MVP de la Final Four del 2010 /FOTO: ARXIU FCB

Només queden sis jornades per finalitzar la Lliga Regular i un mes per donar el tret de sortida als play-off. És hora, per tant, d’escollir quins han estat els millors jugadors de la temporada. Aquest dimarts s’ha obert el període de votacions populars per escollir l’MVP de la competició regular, que es mantindrà actiu fins al proper 29 d’abril. Els aficionats del bàsquet blaugrana poden emetre el seu vot a través de la pàgina web oficial del concurs.

El vot popular, que té caràcter oficial, representa un 25% en l’elecció de l’MVP d’aquesta temporada. A aquest tant per cent s’hi ha de sumar la valoració dels mitjans de comunicació, la dels mateixos jugadors i la dels entrenadors, que constitueixen el 75% restant. Els guardons es recolliran el proper 16 de maig a la Gala de Presentació del Play-off 2012.

Equip ideal

A més d’escollir l’MVP de la competició, els usuaris també poden triar el Millor Quintet de la Lliga Endesa, és a dir, el base, l’escorta, l’aler, l’ala pivot i el pivot que millor rendiment hagin tingut al llarg de la temporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();