fcb.portal.reset.password

Marcelinho Huertas, amb la Supercopa ACB 2011/12 / FOTO: ARXIU FCB

Coincidint amb el desè aniversari del Basket Saragossa, l'ACB ha acceptat la petició del club aragonès per acollir la Supercopa Endesa 2012. D'aquesta manera, Saragossa tornarà a ser la seu d'aquesta competició després d'organitzar-la la temporada 2008/09, quan encara es coneixia com a Supercopa ACB.

El Barça Regal és el vigent campió de la Supercopa Endesa. Els de Xavi Pascual es van imposar al Caja Laboral el mes d'octubre passat (73-82) i van sumar la tercera Supercopa de manera consecutiva. El conjunt blaugrana ha vençut en quatre de les vuit edicions que s'han disputat fins ara. Les altres quatre les ha guanyades el Caja Laboral.

Palmarès Supercopa

2004/05 FC Barcelona
2005/06 Baskònia
2006/07 Baskònia
2007/08 Baskònia
2008/09 Baskònia
2009/10 FC Barcelona
2010/11 FC Barcelona
2011/12 FC Barcelona


Tornar a dalt