fcb.portal.reset.password

Els quatre exblaugranes a la Zona Bàsquet / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS

Quatre exblaugranes han visitat aquest dijous la Zona Bàsquet, instal·lada al passeig de Lluís Companys. Tots ells han donat la seva opinió sobre el Regal Barça i la seva actuació a la Copa del Rei, que tindrà lloc del 16 al 19 de febrer al Palau Sant Jordi.

Il·lusió i prudència

Manolo Flores, exjugador i exentrenador del Barça de bàsquet, ha parlat de les dificultats de la competició: "Jo crec que el Barça Regal és gairebé el favorit, encara que la Copa del Rei té molts riscos perquè dóna moltes sorpreses: són partits únics, però segueixo confiant que el meu equip arribarà a la final i guanyarà".

De la mateixa opinió ha estat el president de l'Associació d'Antics Jugadors de Bàsquet del Barça, Roger Esteller, que estava totalment confiat en la victòria de l'equip i encara anava més enllà:  "Veig moltes possibilitats que siguin tant campions de Copa com de l'ACB i de la competició Europea".

Audie Norris i Santi Abad, que també s'han deixat veure per la Zona Bàsquet, hi han acudit junts.

"He vist jugar el Barça un parell de cops aquest any i té papers per guanyar la Copa del Rei, però no serà fàcil", ha declarat Norris. Santi Abad, per la seva banda, tampoc ho té gaire clar, però té il·lusió i dóna ànims als jugadors blaugrana: "Veient com està la temporada, que és tan irregular, tant pot ser un com un altre. Però sí que és cert que Barça i Madrid són els que compten amb més al·licients i més capacitat per plantar-se a la final".

La Zona Bàsquet, sinònim de diversió

Aquesta zona està formada per una gran diversitat d'activitats per entretenir-se, com ara concursos, jocs o diversió. El passeig està ocupat per una pista de 3x3, on es faran competicions de bàsquet urbà.  Però no només això. En la Zona Bàsquet no cal una pilota per poder participar, perquè, a dintre del recinte, també es pot jugar a bàsquet amb el mòbil i les consoles disponibles al mercat. Els participants que millor puntuació aconsegueixin podran guanyar cada dia una entrada doble per presenciar la Copa del Rei en directe des del Palau Sant Jordi.

La Zona Bàsquet també compta amb una botiga de l'ACB, a on es poden comprar entrades d'última hora i productes oficials de la Copa.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();