fcb.portal.reset.password

Mickeal aposta 100% pel projecte (Foto: Àlex Caparrós - FCB)

És un lluitador nat i un jugador guanyador. I aquest esperit també el fa ser optimista a l'hora que inconformista. Pete Mickeal, que ha treballat força tot i que en atac s'ha quedat amb cinc punts, ha valorat aquesta segona victòria del Barça Regal . També ho ha fet el màxim anotador, amb 28 punts. Es tracta d'un Chuck Eidson que ha ofert un recital tant ofensivament com en defensa.

Pete Mickeal

"De mica en mica ens trobem més còmodes. Aquest equip és bo. A més, tenim diferents jugadors que poden jugar en diferents posicions".

"Tenim tot el cos cansat però ens trobem bé. El partit ha estat una mica fred en algun moment. Jugàvem contra un equip jove, i això també influeix".

"Chuck Eidson ha jugat molt diferent avui respecte del primer partit. Avui s'ha trobat amb més confiança, més dur en atac i això ens anirà molt bé".

Chuck Eidson

"Estic millorant, aprenent sistemes, coneixent els jugadors. Durant el partit he anat millorant però encara puc fer-ho millor".

"La setmana a Andorra ha estat dura però tota aquesta feina és bona per a l'equip".

"Ara a l'equip hi ha molts jugadors joves. I aquesta energia que desprenen és bo per a mi".

"Estem aprenent els sistemes i el que vol l'entrenador. Jugadors com Pete Mickeal, Boniface Ndong i Fran Vázquez m'ajuden molt. És el meu primer any aquí i vull aprendre-ho tot".

Wallace també aprèn ràpid

Charles Judson Wallace fa quatre dies que és amb l'equip i ja ha tingut la seva estrena a la pista. Demà, dilluns, hi ha la presentació oficial d'un jugador (16.30 h, sala de premsa del Palau Blaugrana) que també ha ofert bones sensacions. "Només porta un parell dies i ha demostrat assimilar ràpidament els conceptes i prou bé", ha comentat Eidson.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();